Sammenlign og spar på hoteller i Bruxelles

Vi beklager, Vi understøtter ikke ophold på mere end 30 nætter.

Søg efter det bedste Bruxelles hotel på vores kort

Brug vores kort til at finde hoteller nær Bruxelles området eller seværdig-heder, som du gerne vil besøge.

De bedste Bruxelles hoteller. Læs anmeldelser

Vær sikker på, at du har bestilt den perfekte rejse. Læs vores autentiske gæsteanmeldelser, før du bestiller.

Se flere hoteller

Hoteller i Bruxelles – Sammenlign billige hoteller i Bruxelles

Hotel Bruxelles

Som ”Europas hovedstad” er der i Bruxelles altid mange besøgende fra udlandet. Det betyder blandt andet, at der er masser af forskellige hoteller, og desuden at det tit er muligt at få lidt rabat i weekenden og uden for politikersæsonen.

Le Pentagone

Le Pentagone er Bruxelles’ femkantede historiske centrum. Selvom mange bygninger blev revet ned, da Bruxelles blev hovedstad i et nyt land i det 19. århundrede, er Le Pentagone kendetegnet ved vidunderlige bygninger, brostensgader og behagelig stemning. Le Pentagone er ikke bare centralt geografisk, men også i forhold til de største turistattraktioner. Grand Place, Palais Royale, Manneken Pis og masser af museer, restauranter og natklubber har hjemme her. Der er masser af shoppingmuligheder i form af både enkelte butikker og storcentre, og så er Le Pentagone måske det lille område i verden, hvor man kan smage flest forskellige øl. Mulighederne for overnatning er så varieret, som den kan være med alt fra billige hostels til royale hoteller.

EU-kvarteret

Her handler det om politik, business og journalistik. En tredjedel af de fastboende er fra udlandet. Hvis dit besøg er EU-relateret er det næppe overraskende her, det sner. Europa Parlamentet, Europa Kommissionen og Det Europæiske Råd har alle hjemme her, sammen med et væld af andre officielle bygninger. Hoteller, restauranter, barer med videre er i høj grad gearet mod turister (og fastboende) med en forretningsmands eller toppolitikers vaner og budget.

Ixelles

Måske det mest varierede område i det centrale Bruxelles. I Ixelles er der en bred vifte af teatre, biografer, restauranter, butikker og caféer med en lige så varieret lokalbefolkning. Ixelles har en kombination af historiske attraktioner og populær shopping (der er mærkevarebutikker i massevis på Avenue Louise og Boulevard de Waterloo), og med sin beliggenhed tæt på både Le Pentagone og EU-kvarteret er området glimrende for både par og unge familier – og i særlig grad, hvis nogle i samme rejsegruppe har EU-relateret arbejde i EU-kvarteret at passe, mens andre er med som turister.

Laeken

Den nordlige del af Bruxelles er den bydel, der i højeste grad kombinerer byliv med naturliv. De store flotte parker og haver er flydt med monumenter, statuer samt kinesisk og japansk arkitektur, som er helt ulig resten af byen. Et af Bruxelles’ helt store vartegn, Atomium, ligger i den nordlige del af Laeken lige ved siden af Bruparck, en slags forlystelsespark/fritidscenter, der er ekstremt populær hos børnefamilier.