Bruxelles

29. jan. 2020 - 30. jan. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Bruxelles omfatter Leopold Hotel Brussels EU, Thon Hotel Bristol Stephanie og First Euroflat Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Bruxelles ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Bruxelles

fra kr. 923
fra kr. 1.345
fra kr. 1.529

Hvad siger de rejsende om Bruxelles?

9,8
Historieelskere
8,0
Nattelivselskere
7,8
Familierejsende
7,6
Madelskere
7,4
Udendørs-entusiast
Medlemsanmeldelser (366)
Rafael Esteves
Rafael Esteves
28-10-19

Bruxelles er en fantastisk og indbydende by. Uvurderlig historisk værdi, god mad og meget rimelige priser. Turen til byen Brugge er et must. Tag toget tidligt om morgenen og vandre i byen. Ud over den utrolige skønhed er meget fremragende og billigere håndværkschokoladebutikker end i Bruxelles. Kom tilbage tidligt om aftenen med tog. Denne rejse tager ca. 1 time med tog. Men pas på i sæsonerne. De stjal en rygsæk fra mig på Bru Central Station

angelica duran
angelica duran
12-12-19

Me fascinó!!! La arquitectura es magnífica! Pero lo mejor es la cerveza y la plazuela central!

Динислам Шамбилов
Динислам Шамбилов
11-12-19

Город граффити и комиксов, микс новых и старых зданий, не зря говорят брюсселизация. Можно посетить Европарламент

Gianluca G77G
Gianluca G77G
03-12-19

Gran bella città, Gran Place stupenda specialmente a Natale. Unica pecca: troppo cara.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er januar, med et gennemsnit på kr. 809 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Bruxelles er september med en gennemsnitspris på kr. 1.011 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i januar sidste år var kr. 905 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Bruxelles er den forventede gennemsnitstemperatur i januar 3,8°C/38,8°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 23,2°C/73,8°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 1,3°C/34,3°F.
Den nærmeste lufthavn ved Bruxelles er Bruxelles International (BRU) (11,51 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Antwerpen Deurne (38,52 km) Bruxelles S. Charleroi (44,08 km)

Planlæg en rejse til Belgien