Kort

Fly til Fuerteventura

Fuerteventura er en skøn vulkanø, som er en blanding af områder, der er udviklet specifikt med turister in mente samt områder, der næsten er uopdagede. Der er masser af sandstrande til de badeglade langs kysterne og masser af fantastisk og varieret natur rundt på øen.

Visum

Visumfrit i op til 90 dage med gyldigt pas. Se her for yderligere oplysninger 

Sæson

De Kanariske Øer kan besøges året rundt. Badevandstemperaturerne er altid behagelige, og det regner sjældent.

Kom omkring

Fuerteventura har mange områder, der er fuldstændig uspolerede – men de kræver bil at komme ud til. For rejse mellem turistområder går der også busser.

Åbningstider

I de store shoppingområder har butikkerne ofte åbent fra 10 til 22 mandag til lørdag. Nogle af de små lokale butikker lukker dog om eftermiddagen til siesta. 

Drikkepenge

På restauranter er 10 eller 15 procent normalt inkluderet i regningen. I cafeer, barer og taxaer er det normalt at runde prisen op.

Information og nødstilfælde

Det danske konsulat i Santa Cruz de Tenerife: Calle Miraflores 8, 3, E-38008 Santa Cruz de Tenerife Tlf.: 922 27 57 57   E-mail: dk@noray.com

Alarmtelefon: 112

Seværdigheder

1.  Corralejo: Vi kan roligt slå fast, at de fleste turister primært tager til Fuerteventura for sol, strand og vand. Det største og mest populære resortområde er Corralejo, hvor de 7 kilometer fin sandstrand har alt, hvad der er brug for på badeferie.

2. Betancuria: En charmerende lille by med historie i form af museer og kirker, masser af lokal kunst og håndværk og fantastisk beliggenhed i en smuk dal.  

3. Casa de Los Coroneles: Dette hus fra midten af det 19. århundrede blev i en arkitektonisk stil, der er specifik for Fuerteventura. I 2006 åbnede huset for offentligheden som kunstgalleri og kulturcenter. 

4. Oasis Park: Dyrepark, kamelsafari, botanisk have og naturpark samlet på ét sted. Især børnefamilier nyder ture til de 780.000 m2 med 250 forskellige dyrearter og tusindvis af tropiske planter.

5.Cuchillos de Vigan: En række dolke-lignende bjerge, der står parallelt ved siden af hinanden vinkelret på kysten dannet af millioner af års erosion. De dale, der er blevet dannet er hjem for en enorm del af øens hjemmehørende flora og fauna.

Hurtige fakta

Indbyggertal: Cirka 145 000

Valuta: Euro (EUR)

Landekode: 34

Religion: Fortrinsvis romersk-katolske

Tidszone: UTC

Officielt sprog: Spansk 

Steder at bo

Find hotel i Fuerteventura

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Fuerteventura

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Fuerteventura: Fuerteventura.
Transavia France, KLM, transavia, Eurowings Europe, Novair, Norwegian, Czech Airlines og TUI flyver alle direkte til Fuerteventura.
Den billigste måned at flyve til Fuerteventura i er marts.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.