Skyscanners historie

Vi tager skridtet videre

Vi vil gerne ændre, hvordan verden rejser.

Følg vores rejse

Pressekontor

Find kontaktoplysninger til medieforespørgsler.

Kontakt os

Virksomhedens blog

Hold dig opdateret omkring pressemeddelelser og de seneste nyheder.

Læs nyhederne

Brandaktiver

Se vores billeder, produktbilleder og logoer.

Se her

Vores historie hidtil

2003

Co-founder Gareth Williams registrerer virksomheden i 2001 og lancerer Skyscanner fra sit gæsteværelse. Det følgende år åbner vores første kontor i Edinburgh.

2007

Vi modtager 1,5 millioner pund i serie A finansiering fra Scottish Equity Partners og yderligere 1 million pund i 2008.

2008

For første gang har vi én million brugere på en enkelt dag.

2009

Websitet bliver lanceret globalt på 30 sprog.

2011

Vi åbner et kontor i Singapore på grund af stor vækst i Asien, og tilbage i Storbritannien køber vi den nystartede rejsevirksomhed Zoombu. I mellemtiden går Skyscanner-appen i luften.

2013

Sequoia Capital investerer i Skyscanner i samme år, som vi går ind i andre brancher end flyrejser og opkøber den spanske virksomhed Fogg, der sammenligner hoteller samt lancerer biludlejning i appen. Vi åbner også et kontor i Miami.

2014

I dette år fokuserer vi på mobilen og opkøber Distinction, en virksomhed i Budapest, der udvikler apps. Vi lancerer også hotelsøgning i appen. Vi begynder at levere dataindblik til rejsebranchen via vores nye B2B-platform. Vi har også opkøbt Youbibi, en kinesisk rejsesøgeside.

2015

Vi åbner et nyt kontor i London og begynder på et eventyr i Asien, hvor vi slår os sammen med Yahoo! Japan. Vi bliver også den første globale metasøgning inden for rejsebranchen, der giver flyselskaber mulighed for at modtage bestillinger via en tredjepart ved hjælp af nye distributionsmuligheder.

2016

Fem nye partnere investerer 128 millioner pund i begyndelsen af året for at understøtte og fremskynde vores vækst. I slutningen af året bliver Skyscanner opkøbt af Ctrip (nu Trip.com Group) i en handel til en værdi på 1,4 mia. pund. Det er den største handel inden for rejseteknologi, der nogensinde har fundet sted i Europa.

2017

Vi styrker vores anmeldelser og anbefalinger ved at opkøbe Twizoo, en platform til indhold på sociale medier.

2018

Gareth bliver Chairperson og fokuserer på Skyscanners langsigtede vision. Vores Chief Technology Officer, Bryan Dove, bliver den nye CEO.

2019

Vi introducerer øko-etiketter, så rejsende kan bestille flyrejser med lavere CO2-udslip. Det er en del af vores mission om at gå forrest i den globale omstilling til moderne og bæredygtige rejser Nu bliver Skyscanner brugt af mere end 100 millioner mennesker hver måned.

Et nyt ud­se­en­de og større per­spek­tiv

Vi mener, at rejser kan ændre os. Og vi kan ændre rejser

Se nyheder