Kort

Fly til Lanzarote

Oplysningerne er korrekte per juni 2018

Sådan finder du billige flybilletter til Lanzarote

Du kan finde billige flyrejser til Lanzarote året rundt, særligt hvis dine rejsedatoer er bare en lille smule fleksible. Så kan du nemlig spare meget ved at bruge månedssøgningen, der giver dig et nemt overblik over de billigste fly til Lanzarote hver dag for en hel måned. Du skal blot indtaste din afrejse lufthavn og angive din destination som Lanzarote Lufthavn.

Hvis du opretter en prisagent hos os, får du tilmed besked direkte i din e-mail indbakke, hver gang priser på flybilletter til Lanzarote enten stiger eller falder. Så er det nemt at slå til, når prisen er lavest.

Flyselskaber, der flyver til Lanzarote fra Danmark

Se en fuld liste over flyselskaber, der flyver til Lanzarote fra Danmark, både direkte og indirekte.

Information & inspiration til Lanzarote

Der er alle gode grunde til at snuppe et par billige flybilletter til Lanzarote, for denne ø er virkelig dejlig: den østligste af De Kanariske Øer med lækre strande og dramatiske landskaber, hvor de lokale i århundreder har formået at gro planter i et ellers ørkenlignende klima. 

Visum

Visumfrit i op til 90 dage med gyldigt pas. Se her for yderligere oplysninger

Sæson

De Kanariske Øer kan besøges året rundt. Badevandstemperaturerne er altid behagelige, og det regner sjældent.

Kom omkring

Der er busser og taxaer til rimelige priser. Hvis du ønsker at tage på eventyr ud i vildnisset, er det en fordel at leje bil. 

Åbningstider

Der er ingen faste åbningstider, så de kan variere en del afhængig af butikkernes størrelse og type. Generelt har de åbent mandag til lørdag fra 9 til 13 og igen fra 16 til 21. I turistområder er det dog ikke ualmindeligt, at nogle butikker også har åbent om eftermiddagen. 

Drikkepenge

På restauranter er 10 eller 15 procent normalt inkluderet i regningen. I cafeer, barer og taxaer er det normalt at runde prisen op.

Information og nødstilfælde

Det danske konsulat i Santa Cruz de Tenerife: Calle Miraflores 8, 3, E-38008 Santa Cruz de Tenerife Tlf.: 922 27 57 57   E-mail: dk@noray.com

Alarmtelefon: 112

Seværdigheder og oplevelser

1. Timanfaya: Ikke nok med at flyrejser til Lanzarote er billige - du har på en måde også købt billet til en rumrejse: Lanzarotes mest populære attraktion er en støvet og klippeholdig nationalpark, der ligner noget fra en science fiction-film. Landskabet blev skabt, efter at en gruppe på over 100 vulkaner gik i udbrud i 1730’erne.  

2. Fundación César Marique: Et unikt stykke kunst, natur, kultur og ejendom, som kunstneren César Marique designede. Har du for eksempel nogensinde set en stue bygget på fem vulkanske bobler?   

3. Famara: Blot et eksempel på en af Lanzarotes dejlige strande. Famara ligger på den nordvestlige del af øen og har fantastiske forhold til surfing og windsurfing. Klipperne bag stranden sørger for, at også landskabet er fantastisk. Alt dette kan opleves ved at booke et par billige flybilletter til Lanzarote.

4. Jameos Del Agua: En temmelig unik koncertsal! Jameos Del Agua er et 600 sæders auditorium med restaurant og bar, alt sammen bygget i et par vulkanske grotter under jordens overflade.  

5. La Graciosa: La Graciosa er en lille ø en stenkast nord for Lanzarote. Her er ingen veje, men til gengæld strand, strand og atter strand – og gode muligheder for at cykle eller vandre.

Hurtige fakta

Indbyggertal: Cirka 105 000

Valuta: Euro (EUR)

Landekode: 34

Religion: Fortrinsvis romersk-katolske

Tidszone: UTC

Officielt sprog: Spansk 

Rejsetips til De Kanariske Øer

En guide til de 7 vidunderlige kanariske øer

Find et sted at bo - find hotel på Lanzarote

Find hotel på Lanzarote

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Lanzarote

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i : Lanzarote.
Delta, Transavia France, KLM, transavia, Eurowings Europe, Norwegian, Czech Airlines og TUI flyver alle direkte til Lanzarote.
Den billigste måned at flyve til Lanzarote i er marts.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.