Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Billeje i Antalya lufthavn

Oplysningerne er korrekte per januar 2019

Billeje i Antalya lufthavn

Er du på vej på rejse til populære Antalya? Glæder du dig til krystalklart hav langs den tyrkiske riviera? Find nemt billig billeje i Antalya lufthavn, og oplev friheden af en lejebil til udflugter og udforskning af området.

Skyscanner hjælper dig med nemt at finde billig leje af bil i Antalya lufthavn. Lav en enkelt søgning, og vores søgemaskine sammenligner lynhurtigt tilbud fra verdens førende biludlejere på lejebil i Antalya. Når du har fundet lige netop den type bil og pris der passer dig, sendes du direkte videre til biludlejningsselskabets side, og fuldfører din booking. Nemt og enkelt.

Biludlejningsfirmaeri Antalya lufthavn – og åbningstider

Du finder en del muligheder for leje af bil i Antalya lufthavn: National/Alamo, Europcar, Hertz, Budget, Avis, Filo, Ay-tu Car og Travelium. Du finder udlejningsfirmaernes skranker i nederste etage, i nærheden af bagageafhentningen, i alle terminaler. De mest populære er Avis, Hertz og Alamo.

  • Avis åbningstider Antalya lufthavn: Alle dage, hele døgnet.
  • Alamo åbningstider Antalya lufthavn: Alle dage, hele døgnet.
  • Hertz åbningstider Antaly lufthavn: Alle dage, hele døgnet.

Brug Skyscanners søgemaskine, og se tilbud på billig billeje i Antalyalufthavn fra alle biludlejningsselskaber i Antalya lufthavn.

At køre ud af Antalya lufthavn

Med ganske få undtagelser gælder det, at du skal køre cirka en kilometer mod nord til D400/Serik Cd. og herfra dreje til venstre for at komme mod vest og sydvest eller til højre for at komme mød nord eller øst.

At køre fra Antalya lufthavn til Antalya by

Lufthavnen ligger i Antalya by (bare kør til venstre på D400, så kommer du til hotellerne i Antalya centrum. Der er masser af andre populære destinationer på den tyrkiske riviera.

At køre fra Antalya lufthavn til Alanya – ting at se

Alanya er en topmoderne resortby med topmoderne hoteller og turistfaciliteter, skønne sandstrande, krydret med en gammel borg og andre ruiner.

Det tager et par timer at køre de 130 kilometer til Alanya, men turen er overordentlig simpel. Hold til højre ved udfletningen til D400, og følg skiltene mod Alanya. Herefter går turen gennem flere ressortbyer langs stranden, før den går gennem Alanya (hvornår i Alanya, du skal dreje til højre mod kystområdet afhænger af din endelige destination i området).

Mange af Alanyas hoteller har egen parkering, og en stor del af dem er gratis.

At køre fra Antalya lufthavn til Fethiye

Fethiye er et af de mest billedskønne badesteder i hele Tyrkiet. Fethiye ligger 3 timers bilkørsel fra Antalya lufthavn. Følg E87 og D350 til skønne Fethiye.

At køre fra Antalya lufthavn til Side – ting at se

Side er en smuk kystby med strand og badevand, moderne turistfaciliteter og klassiske ruiner fra Alexander den Stores tid.

Køreturen til Side tager cirka en time. Drej til højre på D400 og fortsæt her de næste 50 kilometer. Drej til højre på en af vejene de næste 15 kilometer afhængig af din endelige destination i Side, der strækker sig langs kysten. De fleste hoteller og ressorter har parkering.

At køre fra Antalya lufthavn til Kemer – ting at se

Kemer er en resortby, der gør tingene lidt anderledes og forsøger at blende ind med de flotte naturomgivelser.

Hold til venstre ved udfletningen til D400, og følg skiltene mod Kemer. Hold til højre efter fem kilometer for at blive på D400, og sørg 10 kilometer efter i rundkørslen for at tage tilkørslen mod Kemer, så du forbliver på D400. Fortsæt ned langs kysten de næste cirka 35 kilometer, og drej til venstre ad den vej, der passer bedst til din endelige destination (Atatürk Blv. For centrum). Der er masser af hoteller i Kemer med egen parkering.

Vigtig information til dig der skal leje bil i Antalya lufthavn

Ved afhentning af lejebil i Antalya lufthavn, skal du fremvise kørekort og pas, eller ID-kort.. Det gælder alle der evt. skal køre bilen i løbet af opholdet. Aldergrænse er mindst 21 år, og højst 75 år. Skal du have en lejebilsforsikring og en selvrisiko-eliminering? Lejebilsforsikringen bør du købe på forhånd. Dette er en del billigere ved leje af bil i Antalya lufthavn, end at ordne det ved afhentningen. Nogle gange indgår selvrisiko-elimineringen allerede i prisen for bilen – tjek dette før du booker.

Fly og hotel i Antalya:

Udover at hjælpe dig til en billig leje af bil i Antalya lufthavn, hjælper Skyscanner dig også med nemt og hurtigt med at sammenligne flybilletter og hoteller i Antalya. Klik blot på knapperne nedenfor.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.