Málaga

7. apr. 2020 - 8. apr. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Málaga omfatter Málaga Lodge Guesthouse, Tryp Málaga Alameda Hotel og Hilton Garden Inn Malaga baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Málaga ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Málaga

fra kr. 916
fra kr. 2.160
fra kr. 1.529

Hvad siger de rejsende om Málaga?

9,8
Historieelskere
9,5
Nattelivselskere
9,2
Familierejsende
8,7
Madelskere
7,5
Kunst og designelskere
Medlemsanmeldelser (281)
Andy Wallace
Andy Wallace
23-12-19

Smuk by, store mennesker, fantastisk historie, stranden, byen! Det har alt!

Xavier DUPONT DE LIGONÈS
Xavier DUPONT DE LIGONÈS
12-12-19

ZsDéjà for det meget konkurrenceprægede klima for priserne på restauranterne åbner ganske sent, god kvalitet af modtagelse

Игорь Робозверев
Игорь Робозверев
10-06-19

Priserne er lavere end på andre feriesteder såsom Frankrig og Italien ... Og spanierne er meget venlige mennesker.

Lauren Baker
Lauren BakerBedford
07-10-14

Når du først har kørt dig igennem de industrielle udkanten, er Malaga en meget cool oceanby, der er rig på historie, kunst og arkitektur. Besøg de berømte katedraler, og gå ikke glip af den friske fisk og skaldyr.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 563 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Málaga er august med en gennemsnitspris på kr. 950 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i marts sidste år var kr. 706 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Málaga er den forventede gennemsnitstemperatur i marts 14,7°C/58,5°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 31,4°C/88,5°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 7,3°C/45,1°F.
Den nærmeste lufthavn ved Málaga er Málaga (AGP) (8,77 km).

Planlæg en rejse til Spanien