Málaga

22. okt. 2019 - 23. okt. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Málaga omfatter Tryp Málaga Alameda Hotel, NH Málaga og AC Hotel Malaga Palacio baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Málaga ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Málaga

fra kr. 571
fra kr. 904
fra kr. 1.424

Hvad siger de rejsende om Málaga?

9,8
Historieelskere
9,6
Nattelivselskere
9,1
Familierejsende
8,6
Madelskere
7,7
Kunst og designelskere
Medlemsanmeldelser (228)
Игорь Робозверев
Игорь Робозверев
10-06-19

Priserne er lavere end på andre feriesteder såsom Frankrig og Italien ... Og spanierne er meget venlige mennesker.

Lauren Baker
Lauren BakerBedford
07-10-14

Når du først har kørt dig igennem de industrielle udkanten, er Malaga en meget cool oceanby, der er rig på historie, kunst og arkitektur. Besøg de berømte katedraler, og gå ikke glip af den friske fisk og skaldyr.

Наталья Михеева
Наталья Михеева
03-10-19

Сочный, вкусный, живой, яркий, аутентичный город с богатейшими пластами истории, культуры, архитектуры. Здесь каждый найдёт себе темы по душе - вино и виноделие, музей Пикассо, фламенко, замки, да море в конце концов!!!

Alberto Rodriguez Aguilera
Alberto Rodriguez Aguilera
06-08-19

Bellísima ciudad de Malaga en la zona andaluza de España. Principalmente el cuadro histórico de la ciudad con sus mercados, museos, tradiciones, su hermoso puerto y sus bellas playas. Y gran lugar para disfrutar y vacacionar acogido por el calor y buen trato de sus habitantes.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 512 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Málaga er august med en gennemsnitspris på kr. 963 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i oktober sidste år var kr. 614 pr. nat. Dette er 11% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 685 set over de foregående 12 måneder.
I Málaga er den forventede gennemsnitstemperatur i oktober 19,4°C/66,8°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 31,4°C/88,5°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 7,3°C/45,1°F.
Den nærmeste lufthavn ved Málaga er Málaga (AGP) (8,77 km).

Planlæg en rejse til Spanien