Kort

Fly til Amsterdam Schiphol

Sådan finder du billige flybilletter til Amsterdam

Find billige flybilletter til Amsterdam, uanset hvornår du vil flyve, hvor i Danmark du bor og vil flyve fra og hvilket flyselskab, du vil flyve med. Bemærk i øvrigt, at du nogle dage kan spare flere tusinde kroner på fly ved at flyve fra København i stedet for fra Jylland.

Funktionen månedssøgning giver dig et kalenderoverblik over en hel måned (efter dit valg), så du kan på én gang kan se prisen på de billigste flybilletter til Amsterdam for hver enkelt dag i måneden.

Danske lufthavne med direkte fly til Amsterdam

Der er direkte fly til Amsterdam fra Danmarks tre største lufthavne, København, Billund og Aalborg. Den hurtigste rejsetid er fra Billund på 1 time, 10 minutter, mens den længste er fra Aalborg på op til 1 time, 30 minutter.

Med de nogle gange høje flypriser på direkte fly fra Billund og Aalborg til Amsterdam er det ofte billigere at flyve indirekte herfra. Det er i øvrigt også muligt fra Aarhus Lufthavn med en rejsetid på ned til 3 timer, 5 minutter.

Flyselskaber, der flyver til Amsterdam fra Danmark

Tre flyselskaber flyver direkte fra Danmark til Amsterdam: SAS, Norwegian samt det hollandske nationale flyselskab KLM, som har hovedsæde i Amsterdam Schiphol.

Lufthavne i Amsterdam

Amsterdam er en populær mellemlandingsby til langdistancerejser, og byens eneste lufthavn, Amsterdam Schiphol, er derfor ikke blot af Europas femte travleste, men også verdens femte travleste, når det kommer til internationale rejsende. Den nærmeste øvrige lufthavn er Rotterdam Lufthavn 44 kilometer væk. Der er dog ikke direkte flyrejser fra Danmark til Rotterdam.

Amsterdam Schiphol

Schiphol Lufthavn ligger 14 kilometer uden for Amsterdam, og det er nemt at komme ind til centrum. De fleste tager toget direkte fra terminalbygningen, men der er en række andre muligheder inklusive naturligvis billeje. Bemærk i øvrigt, at den ofte både hurtigste og billigste måde at komme til store dele af Holland er at flyve til Amsterdam Schiphol, leje bil i lufthavnen og køre resten af vejen.

Hvornår er det bedst at tage til Amsterdam?

Sommeren er populær i Amsterdam, så book tidligt, hvis du vil have flybillet, hotel med videre til billige penge. Nogle af de populære årlige begivenheder er Tulipanfestivalen i april samt musik, teater og dansefestivalen Amsterdam Fringe.

Et par store højdepunkter i den billigste måned, januar, er Whisky Weekend Amsterdam, så man kan lune sig i kulden samt Amsterdam Light Festival, der gør den ellers mørke måned lys og farverig. Når kanalerne er frosset til, er det desuden populært at skøjte og købe varm kakao og æbleskiver bagefter.

Hvordan er vejret i Amsterdam?

Klimaet i Amsterdam er meget lig det danske. Dog rammer foråret typisk 2-3 uger tidligere, mens vinteren er lidt fugtigere.

Attraktioner og oplevelser i Amsterdam

Amsterdam er historisk kendt for blandt andet red light district og coffee shops, men har rent variation for ethvert temperament.

For eksempel er der kunst og kultur i verdensklasse på Museumplein, hvor du finder både Rijksmuseum, Van Gogh Museum og Sedelijk Museum foruden koncertsalen Concertgebouw.

Amsterdam er også cykelbyen over dem alle, så hvis du lejer en tohjulet, er det en behagelig måde at komme omkring og se store dele af den flade by. Du kan lave stop ved et af de lokale bryggerier, museer, charmerende caféliv og ikke mindst de smalle kanaler med husbåde.

Berømte attraktioner: Anne Frank-museet, Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Vondelpark, De Jordaan, Prinsengracht, Red Light District, Oude Kerk.

Mere om Amsterdam

Rejseguide til Amsterdam

10 af de bedste sights og oplevelser i Amsterdam

Steder at bo

Find hotel i Amsterdam

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Amsterdam Schiphol

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Amsterdam: Amsterdam Schiphol.
Gulf Air, Transavia France, Oman Air, transavia, GOL Linhas Aéreas, Norwegian, BA Cityflyer og Azul Airlines flyver alle direkte til Amsterdam Schiphol.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.