Kort

Fly Billund - Alicante

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Alicante
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Billund til Alicante

Direkte flyselskab

1

Fly pr. uge

2

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 2073 kilometer

3 t 15 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Ryanair

Alicante

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Alicante: Alicante.
3 t 15 min. er den gennemsnitlige flytid fra Billund til Alicante.
Der er ét flyselskab, der flyver direkte fra Billund til Alicante.
Der er 2 fly om ugen, som flyver fra Billund til Alicante pr. februar.

Opdateret marts 2018

Flyselskaber som flyver fra Billund til Alicante

Du kan flyve direkte på ruten Billund-Alicante med både Ryanair og Norwegian med en rejsetid på cirka tre timer. Norwegian flyver kun om lørdagen, mens Ryanair flyver på ruten en gang dagligt 3-4 dage i løbet af ugen afhængigt af årstiden.

Afgang fra Billund Lufthavn

Når du skal flyve fra Billund, er det nemt at køre derhen selv eller komme dertil med diverse busser, som forbinder lufthavnen med byer som fx Århus, Kolding og Esbjerg. Udnyt ventetiden i terminalen med gratis, tidsubegrænset wi-fi eller fx en tur i massagestolene til en 20’er. 

Møderum, læsestof samt diverse forfriskninger og snacks er tilgængelige i King Amlet Lounge for 165 DKK. Hvis du bliver sulten eller tørstig, inden afgang fra Billund til Alicante, kan du vælge mellem gourmetmad fra Restaurant Gastro eller varme og kolde retter, fastfood, søde sager med mere fra Sunset Boulevard, Diner og Lagkagehuset. Butikkerne sælger danske designervarer, tøj, LEGO og toldfri varer, mens kiosken har masser af læsestof, slik osv. på hylderne.

Ankomst i Alicante

Uanset hvilket flyselskab du benytter, når du flyver fra Billund til Alicante, lander alle fly i den samme terminal i Alicante Lufthavn, der ligger omtrent 12 km sydvest for centrum. Der er flere spise- og serveringssteder og butikker i lufthavnen samt et apotek i ankomstområdet, hvor der også er adskillige biludlejningsfirmaer at vælge imellem. Der er desuden gratis, tidsubegrænset wi-fi.

Fra lufthavnen kører der flere busser videre ud på Costa Blanca til byer som Benidorm og Murcia og ind til centrum af Alicante. Med bus C6 fra lufthavnen er der forbindelse til sporvognene, som kører fra Alicante og videre nordpå langs kysten.

Generel information om at flyve fra Billund til Alicante

Du kan rejse visumfrit i Spanien i 90 dage, så længe dit pas er gyldigt under opholdet. Billund Lufthavn anbefaler, at passagerer møder op to timer før afgang, også selvom du benytter online check-in. 

Hvad kan du forvente i Alicante

Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Spanien, men døgnrytmen er væsentlig anderledes på grund af den spanske siesta, middagspausen, hvor mange butikker og offentlige institutioner holder lukket mellem klokken 14-17. 

Alicante og omegn nyder godt af et meget gavmildt klima med milde vintre, solrige somre og begrænset nedbør. Regnen falder primært i september-oktober, hvor der kan forekomme mudderskred på vejene. Glem ikke solcremen i sommermånederne med temperaturer op til 40 grader.

De bruger euro i Spanien, hvor det meste er noget billigere end herhjemme. For eksempel er en treretters middag for to på en finere restaurant cirka 50 procent billigere end i Aalborg og koster omtrent 225 DKK, mens enkeltbilletter til byens offentlige busser og sporvogne koster knap 11 DKK.

LÆS OGSÅ: 10 af de bedste oplevelser i Alicante

Hoteller i Alicante

Hvis du mangler et sted at sove i byen, kan du sammenligne priser og beliggenhed på hoteller i Alicante og booke dit foretrukne sted med vores søgeredskab.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.