Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Sammenlign billeje i Birmingham

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

###Biludlejning i Birmingham – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 25. April 2015.

Som den eneste internationale lufthavn i West Midlands er Birmingham lufthavn for mange landingsstedet til ikke bare Birmingham, men også de omkringliggende byer som Wolverhampton og Coventry. Derfor er der da også rigeligt med muligheder for at leje alle biltyper direkte fra lufthavnen fra hele syv forskellige selskaber, inklusive Avis, National og Hertz. Også i centrum af Birmingham kan der lejes biler med det største udvalg omkring den største banegård, Birmingham New Street.

Som Storbritanniens næststørste by er Birmingham lidt som hovedstaden London i den forstand, at offentlig transport ofte er at foretrække centralt, hvor der er travlt og trafikeret (dog er der foreløbig ingen betalingsring i Birmingham, selvom lokalpolitikere i flere omgange har forsøgt at indføre det). De travleste timer på vejene er hverdage mellem 8 og 9 samt mellem 17 og 18. Også lørdage er travle, fordi mange fra oplandet kører ind til Birmingham for at shoppe med mere. Til gengæld har byen masser af parkeringspladser. I centrum er der over 24.000 af slagsen, så det burde være muligt at finde plads, så længe man er villig til at betale sig fra det (gadeparkering koster penge mandag til fredag fra 8 til 18). Der er i de senere år indført flere veje og vognbaner, hvor kun busser (og nogle gange cykler og taxaer) er tilladt, så hold øje med blå skilte, der indikerer dette, hvis du vil undgå at risikere bødestraf!

Har du lidt tålmodighed med at køre ud af Birmingham og væk fra trafikken, ligger der masser af spændende oplevelser for døren. Hvis du for eksempel rigtig gerne vil se fodbold og Birmingham-klubberne Aston Villa og Birmingham City ikke har hjemmekampe, er West Bromwich et kvarter væk, Wolverhampton en halv time væk og Leicester under en time væk med flere andre professionelle fodboldklubber (og dermed klubbernes hjembyer) i nærområdet. Det kan selvfølgelig også være, at du gerne vil væk fra fodboldstemningen kan du for eksempel køre tre kvarters tid mod nordvest til den lille by Ironbridge, der har taget navn efter den berømte bro Iron Bridge. En større del af området er på UNESCOs verdensarvsliste og er blandt andet kendt som ”den industrielle revolutions fødested”. Tre kvarter mod syd ligger Shakespeares fødeby, Stratford-upon-Avon, som i dag nærmest er et stort og yderst levende Shakespeare-museum med autentiske huse i Tudor-stil, teaterstykker på det verdensberømte Royal Shakespeare Theatre, stemningsfyldte pubs (husk at holde styr på, hvor meget chaufføren får indenbords, promillegrænsen er på 0,08 %) og meget mere. Hvis naturen trækker, er der mindre end tre kvarters kørsel fra centrum til Cannock Chase nordpå, der er udpeget som et ”område af enestående naturskønhed”. Området er en kombination af skove, plantager, åbent hedelandskab, rester fra gamle kulminer og et jernalderfort.

Birminghams lufthavn er med sin placering cirka 20 minutters kørsel fra byens centrum også hovedlufthavn for mange omkringliggende byer. Med andre ord kan du altså med fordel flyve hertil, leje bil her, og så finde overnatning andre steder end i Birmingham. Blandt populære turistdestinationer i nærheden er lufthavnen er Stratford-upon-Avon (godt en halv times kørsel), Coventry (mindre en 20 minutter) og kurbadsbyen Royal Leamington Spa (cirka en halv time).

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.