Sammenlign billeje i London Heathrow lufthavn

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Oplysningerne er korrekte pr. juli 2015 ###Biludlejning i Heathrow Lufthavn, London Heathrow Lufthavn er den største af i alt seks internationale lufthavne omkring London og med den vestligste beliggenhed i forhold til London midtby. Med en lejebil kommer man nemt videre til London eller direkte til populære attraktioner som Windsor Slot og Legoland.

Ni internationale biludlejningsfirmaer har kontor ved en eller flere af lufthavnens fem forskellige terminaler. Alamo, Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz, National, Sixt og Thrifty tilbyder alle afhentning af lejebiler direkte fra lufthavnen. Ved langtids-parkeringspladsen P-T5 er den største koncentration af biludlejningsfirmaer, både lufthavnsbusser og firmaernes egne køretøjer fragter kunder fra den ene ende af den store lufthavn til den anden, ganske gratis.

Med Skyscanner kan du ofte finde flere muligheder for billeje i London, også med afhentning i Heathrow Lufthavn eller med busforbindelse.

Firmaerne tilbyder stort set alle slags biler, hvad enten behovet er en lille, økonomisk bybil, rummelig familiebil, praktisk 4x4 eller en lækker luksusbil. Da man kører i venstre side ad vejen i England, er førersædet placeret til højre i bilen, hvilket kan besværliggøre gearskifte med mere for de uøvede. For nogen vil det derfor være en fordel at leje med automatgear.

Minimumsalderen er som regel 21 år ved billeje i England, og 25 år for luksusudgaver. Man skal have haft sit kørekort i mindst et år eller mere. Førere under 25 år skal ofte betale ekstra gebyr. ###Tankstationer nær Heathrow Lufthavn Afhængig af din lejeaftale skal bilen afleveres med tanken fuld, og der er ingen grund til panik, for der er rigeligt med tankstationer at vælge mellem på indfaldsvejene inden til lufthavnen.

Lige uden for hovedindgangen ligger der en Co-operative-station, og længere vestpå ad A4 ligger der en Shell og en Total-tankstation lige ved siden af hinanden. På sydsiden af lufthavnen ligger der en Esso-tank på Southern Perimeter Rd og en BP på Great South-West Rd. Flere af dem lukker dog allerede ved 22-tiden. ###Kørsel i området Lufthavnen ligger klemt inde mellem motorvej M4 og M25, Londons yderste motorringvej. Fra M25 er der forbindelse til det øvrige motorvejsnet ud i hele landet. Afhængig af strækningen skal man betale for at køre på M25, ligesom man betaler for kørsel i forskellige tunneler og broer. Dertil kommer trængselsafgiften på 11,5 £, cirka 122 kr. man skal betale for kørsel i indre London per dag.

England har få motorvejsstrækninger uden for London, der kræver betaling. For en komplet oversigt over betalingsstederne i hele landet, se her.

Det tager lidt over en halv time afhængig af trafikken for at komme ind til centrum. På trods af trængselsafgiften er der stadig store trafikale problemer i London, særligt omkring myldretid. Parkering er temmeligt dyrt særligt i centrum, som koster omkring 13 kr. for bare 15 minutter. Som overalt i England skal man undgå at parkere ved to gule linjer, der betyder parkering forbudt. I grove tilfælde risikerer ulovligt parkerede biler at få påsat hjullås eller blive slæbt væk på ejerens regning. Skal du overnatte i London, så husk at booke et hotel inklusiv parkering, det vil spare dig både tid og penge. ###Feriemål & Udflugter De helt store attraktioner som Windsor Slot og Legoland ligger bare 15 minutters kørsel fra lufthavnen og har gode parkeringsforhold. Se også Windsors famøse drengeskole, Eton College.

Heatrow Lufthaven er også det helt rigtige udgangspunkt for at køre i Kriminalkommissær Barnabys hjulspor. Den populære tv-serie er gennem årene blevet optaget i flere af de små landsbyer som Amersham og Nettlebed, der ligger mellem en halv og hel times kørsel fra lufthavnen. Historiske Oxford ligger også på ruten.

Reading med den gamle kirkeruin fra det 11. århundrede og smukke naturomgivelser, bare en halv time fra lufthavnen, er også en dagsudflugt værdig.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.