Sammenlign og spar på hoteller i Manchester

Vi beklager, Vi understøtter ikke ophold på mere end 30 nætter.

Søg efter det bedste Manchester hotel på vores kort

Brug vores kort til at finde hoteller nær Manchester området eller seværdig-heder, som du gerne vil besøge.

De bedste Manchester hoteller. Læs anmeldelser

Vær sikker på, at du har bestilt den perfekte rejse. Læs vores autentiske gæsteanmeldelser, før du bestiller.

Se flere hoteller

Hoteller i Manchester – Sammenlign billige hoteller i Manchester

Manchester har lidt af det hele, både inden for finkulturelle oplevelser som kunst og Michelin-restauranter og folkelige oplevelser som fodbold og rockkoncerter – og udbuddet af hoteller i byen er tilsvarende varieret.

Centrum

Manchesters centrum er enormt varieret. Her er alt, hvad man kan forvente i forhold til shopping, restauranter, hoteller, hostels, barer, natklubber med videre. Der er også mindre områder inden for centrum, der er tilpasset specielle målgrupper. Her er for eksempel et forretningskvarter, Gay Village, hvis barer befærdes af bøsser, lesbiske, transseksuelle og transvestitter fra hele verden samt Northern Quarter, Manchesters center for alternativ og bohemekultur. To af Englands helt store publikumsmagneter er tæt på med offentlig transport – Manchester Citys hjemmebane omkring 10 minutter væk og Manchester Uniteds omkring en halv time.

Castlefield

Castlefield grænser op til det sydvestlige hjørne af centrum, men burde måske betragtes som det egentlige centrum. Det var nemlig her, at den første bebyggelse i Manchester startede i år 64 efter Kristi fødsel. Nyt og gammelt mødes i Castlefield, Manchesters shoppingcentrum krydret med trendy cafeer, hvor historieinteresserede stadig kan nyde borgruinerne. Der er lidt for enhver smag omkring de mange hyggelige kanaler og nye som gamle broer.

Trafford

Trafford i det sydvestlige Manchester er især kendt for to store sportsanlæg med samme navn: Henholdsvis cricketstadion og Manchester Uniteds fodboldstadion Old Trafford. Er du på fodboldtur, er der flere hoteller lige omkring stadion. Der er flere pubs i området også, men vær opmærksom på, at de hurtigt bliver fyldt med hjemmeholdets fans på kampdage.

Salford

Salford er hjem for et af Greater Manchesters nyeste tilføjelser til underholdningen i byen i form af Salford Quays, et nyrenoveret område, der har vundet flere priser for sin flotte og innovative arkitektur. Denne tidligere dok er nu medieby, storcenter, museer, restauranter og hoteller i både den billige og luksuriøse ende. Centrum er ikke langt væk med metro.

Rusholme

Dette område et par kilometer syd for centrum er mest kendt for ”The Curry Mile”,  som trods navnet strækker sig over en halv mile på Wilmslow Street. Med over 70 sydasiatiske og mellemøstlige restauranter på strækningen siges den at være det største område uden for det indiske subkontinent med denne type restauranter. Her er ikke kun mad, men også asiatisk mode, musikbutikker, vandpibecaféer, natklubber og masser af unge i området.