Kort

Fly fra Storbritannien | Billige flyrejser

Skyscanner giver dig overblik over de billige flybilletter med flyafrejse fra Storbritannien. Uanset om du rejser indenrigs eller oversøisk, så kan du sammenligne flypriserne hos Skyscanner.

Kom hurtigt i gang ved at indtaste din afrejselokalitet Storbritannien i søgefeltet øverst. Hvis du er ude efter lidt inspiration så prøv at taste ”Overalt” ind som destination. Du får tilbud på rejsemål fra Storbritannien og vi oplyser dig også flypriserne. Så spørgsmålet er bare, hvor skal turen gå hen fra Storbritannien?

Skyscanner søger på hundredvis af flyselskaber og på flere millioner ruter, for at give dig de bedste sammenligningsmuligheder i din søgning efter billige rejser fra Storbritannien. Og så er Skyscanner også gratis at bruge.

Vi søger flyafgange fra Storbritannien hos både lavprisselskaberne og de traditionelle flyselskaber. Når du har fundet den afgang og pris der passer dig bedst, så dirigerer vi dig direkte videre til flyselskabet eller rejsebureauet. Du booker direkte - der er ingen mellemmand og ingen skjulte gebyrer.

Når du har fundet din flyrejse fra Storbritannien så gem Skyscanner som favorit i din browser. Vi gør det nemmere for dig at finde den billige flybillet til din næste rejse.

Oplevelserne venter rundt om hjørnet. Så få din billige flybillet fra Storbritannien bestilt, pak kufferten og kom af sted. God rejse.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.