Sammenlign billeje i Newcastle lufthavn

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Oplysningerne er korrekte pr. august 2015 ###Biludlejning i Newcastle Lufthavn Kom let omkring med en lejebil i Newcastle, dets naturskønne bagland og følg det gamle fæstningsværk, Hadrians Mur, fra år 122.

Fem internationale biludlejningsfirmaer har kontor i lufthavnen. Avis, Budget, Europcar, Hertz og Interrent har skranke i ankomstområdet i stueetagen

Med Skyscanner kan du ofte finde flere muligheder for billeje i Newcastle, også med afhentning i lufthavnen eller med busforbindelse.

Firmaerne tilbyder stort set alle slags biler, hvad enten behovet er en lille, økonomisk bybil, rummelig familiebil, praktisk 4x4, lækker luksusbil eller autocamper til landevejstur. Da man kører i venstre side ad vejen i England, er førersædet placeret til højre i bilen, hvilket kan besværliggøre gearskifte med mere for de uøvede. For nogen vil det derfor være en fordel at leje med automatgear.

Minimumsalderen er som regel 21 år ved billeje i England, og 25 år for luksusudgaver. Man skal have haft sit kørekort i mindst et år. Førere under 25 år skal ofte betale ekstra gebyr. ###Tankstationer nær Exeter Lufthavn Afhængig af din lejeaftale skal bilen afleveres med en fuld tank. Der ligger både en døgnåben Shell-tank og en Sky Filling Station lige uden for lufthavnsterminalen. I selve Newcastle er der utallige tankstationer, mens det også er muligt at tanke på de fleste indfaldsveje til lufthavnen. ###Kørsel i området Lufthavnen ligger lige ud til den tosporede hovedvej A696, knap 12 km nordvest for Newcastle centrum. I modsat retning fortsætter A696 blandt andet til Northumberland National Park og småbyerne Otterburn og Byrness lige før den skotske grænse.

Kører man mod Newcastle ad A696 kan man på ringvejen A1 få videre forbindelse til området øvrige hovedfærdselsårer, som kører til Carlisle i vest og Durham i syd.

England har få vejstrækninger uden for London, der kræver betaling. I Newcastle skal man betale for at køre gennem Tyne-tunnelen på rute A19. For en komplet oversigt over landets betalingssteder, se her. ###Feriemål & Udflugter I Newcastle er der utroligt mange kulturelle tilbud, hvad enten man er til kunst, musik eller sport. Besøg for eksempel The Sage Gateshead, et moderne, eksperimenterende bygningsværk fra 2004, der afholder mange musik arrangementer og meget andet. Læs mere om Newcastle her.

For at tiltrække endnu flere besøgende, tilbyder Newcastle flere tusinder gratis P-pladser efter klokken 17.00 mandag til lørdag. Om dagen er der også rigeligt med parkeringsmuligheder på gaden eller i P-huse, men da er det primært mod betaling. Man kan også benytte de billigere Parker & Rejs-stationer og bruge den offentlige transport i dagtimerne.

Vil man ud af byen er der mange gode udflugtsmuligheder inden for kort afstand. Den smukke Northumberland kyststrækning nord for Newcastle rummer skønne badestrande, charmerende byer med hyggelige ”tea rooms” og prægtige slotte.

Durham cirka 50 minutters kørsel syd for Newcastle er også en populær destination. Særligt den smukke katedral og slottet er et besøg værd. Der er adskillige muligheder for parkering, men de er relativt dyre. Hvis man vil overnatte i byen, anbefales det at booke hotel med egen parkering.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.