Kort

Delta fly | Billige flyrejser

Leder du efter billige flybilletter med Delta Air Lines? Brug Skyscanners søgefunktion til søge efter fly med Delta og find den pris og afgangstid, der passer dig bedst.

Delta Air Lines er et amerikansk flyselskab og et af verdens absolut største flyselskaber, som fløj næsten 184 millioner passagerer i 2016. Delta blev grundlagt i 1924 og er dermed det ældste eksisterende flyselskab i USA. Delta var med til at etablere SkyTeam Alliance i 2000 og flyver i dag til mere end 325 destinationer verden over og servicerer endnu flere ruter med deres samarbejdspartnere. Selskabet flyver med over 800 forskellige fly fra både Airbus, Boeing, Bombardier, Embraer og McDonnell Douglas og har primærhub i Hartsfield-Jackson Atlanta Lufthavn.

Opdateret juli 2017

Hvorfor flyve med Delta Airlines?

Sådan checker du ind:

Du kan bruge online check-in mellem 24-1 time før afgang og printe dit boardingkort selv eller gemme det som mobilt boardingkort, men vær opmærksom på at ikke alle lufthavne accepterer elektroniske boardingkort. Du kan også downloade Deltas app og klare det hele derigennem. I mange lufthavne kan du benytte selvbetjeningsautomater, som også åbner for check-in 24 timer før din afrejse, og som printer boardingkortet for dig. Flyver du indenrigs i USA, skal du senest være checket ind 30 minutter før afgang og være ved gaten 15 minutter før. I omkring 100 amerikanske lufthavne tilbyder Delta desuden gratis 'Fortovs Check-in', hvor du blot afleverer din bagage til en medarbejder foran lufthavnen, som klarer resten.

Bagagekvoter:

Alle rejsende kan gratis medbringe et styk håndbagage, som samlet set højst må være 114 cm (56 x 35 x 23 cm), derudover må du også have en mindre taske eller mappe med samt overtøj eller en pose med toldfri varer. Der er i udgangspunktet ingen vægtbegrænsning, men du skal kunne løfte bagagen op i bagagehylden, på enkelte ruter må du dog højst have enten 7 eller 10 kg. Mængden af bagage, du gratis kan indchecke, afhænger af din rejseklasse og destination. På de fleste internationale rejser kan du på en økonomibillet gratis indchecke 1 x 23 kg, mens passagerer på business kan have op til 2 x 32 kg. Læs mere om Deltas bagageregler og priser.

Siddepladser:

Dit billetvalg bestemmer delvist, hvor du kan sidde. Flyver du på en Basic Economy-billet har du ikke mulighed for at vælge et bestemt sæde, men får automatisk tildelt en plads under check-in. På de øvrige rejseklasser har du mulighed for at vælge dit foretrukne sæde under din booking. Vælger du Delta Comfort+ får du op til 4 ekstra tommer benplads, og på First Class og Delta Premium Select får du op til 8 ekstra tommer benplads, mens du med en Delta One-billet får en hel seng at brede dig i (kun på internationale langdistanceture). Se priser under din booking.  

Ekstra gebyrer:

Når du betaler din booking med et dansk, svensk eller hollandsk kreditkort inklusiv VISA/MasterCard, koster det et gebyr på 40 kr. Derudover kan der være gebyrer på forskellige service og ydelser. Hvis du fx vil ændre din billet , bliver det hurtigt en dyr affære og koster cirka mellem 1270-3200, hvis det overhovedet kan lade sig gøre.

Service ombord:

På alle internationale langdistanceflyvninger bliver der serveret mad og drikke, og der er mulighed for at købe flere både alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer, snacks og søde sager undervejs. På kortere og indenrigsture er der også både varme og kolde drikkevarer samt snacks inkluderet til rejsende på økonomiklasse, og du kan altid købe ekstra vådt og tørt. Op til 24 timer før din afgang kan du online også bestille specialmåltider som glutenfri-, vegetar- eller koshermad. På stort set alle internationale ruter følger der en personlig medieskærm med din plads, som er fyldt med underholdning som film, tv-shows, musik og spil. Du har også mulighed for at benytte wi-fi på mange både indenrigs- og udenrigsflyvninger.

Punktlighed:

Delta klarer sig generelt godt, når det drejer sig om at overholde tidsplanen. Ifølge OAG, som overvåger den globale flytrafik, lå selskabet i 2016 på en 15. plads over verdens mest punktlige flyselskaber og på en 8.plads hos flightstats.com. Sidste år landede omkring 85 % af Deltas fly til tiden eller inden for 15 minutter af det angivne tidspunkt.  

Delta

5,0/5
Baseret på 29227 anmeldelser

Vi bedømmer leverandører på grundlag af feedback fra brugerne om: prispålidelighed, gebyrer, kundeservice og udbyderens websteds brugervenlighed.

Find ud af mere

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.