Kort

Fly Billund - Manchester

Flyinformation Billund til Manchester

Laveste returpris sidste måned

kr. 205

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

12

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 783 kilometer

1 t 45 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

British Airways

Manchester

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per februar 2018

Flyselskaber, der flyver fra Billund til Manchester

British Airways flyver direkte fra Billund til Manchester søndag – mandag med to-tre daglige afgange i hverdagene. Hvis du skal rejse Billund – Manchester en lørdag, er de hurtigste ruter med KLM via Amsterdam (3 timer, 15 minutter) og SAS via København (3 timer, 20 minutter). De billigste er ofte med Air France via Paris og tager ned til 4 timer, 35 minutter.

Afgang fra Billund Lufthavn

Billund Lufthavn ligger én terminalbygning med højt til det LEGO-dekorerede loft. Det er lynhurtigt at få overblik over check-in skranker, café, toiletter, bordfodbold og vejen til security. Efter security kan der shoppes i en håndfuld forskellige butikker med flere spisesteder, der serverer både varme og kolde mad- og drikkevarer. Alle dele af terminalbygningen har gratis trådløst internet.

Ankomst i Manchester Lufthavn og transport til centrum

Direkte fly fra Billund til Manchester lander i Terminal 3. Herfra er der 10 minutters gang (eller shuttlebus) til togstationen, som ligger mellem Terminal 1 og 2. Det tager 15-25 minutter til Manchester Piccadilly. Køb billetter online i forvejen for at spare. Enkeltbilletter kan købes for ned til £2,90 (25 kroner). Hvis du ønsker at køre selv, er der et bredt udvalg af selskaber til biludlejning i Manchester Lufthavn. Der er også åbnet sporvogn som del af Manchester Metrolink. Sporvognen er den hurtigste offentlige transport til Old Trafford. Uden skift tager det 25 minutter til Trafford Bar, som er 10 minutters gang fra det berømte stadion. Enkeltbillet koster £3 (25 kroner).

Praktiske oplysninger om at flyve fra Billund til Manchester

Gyldigt pas skal medbringes for at flyve fra Billund til Manchester.

Praktiske oplysninger om Manchester

Restaurantpriser i Manchester er kommet op på siden af danske. Undtagelsen er dog fastfood – eksempelvis koster menuer hos McDonald’s, Burger King osv. kun cirka 40 kroner, mens også alle drikkevarer, kolde, varme, med og uden alkohol, er billige i Manchester.

Temperaturerne i Manchester er som i Danmark, dog normalt lidt mildere om vinteren. Til gengæld falder der betydeligt mere regn. Heldigvis kan man finde ly i eksempelvis shoppingcentre med masser af varer, der normalt er lidt billigere end i Danmark og biografbilletter, som koster omkring 75 kroner.

Uret skal stilles en time tilbage, når du flyver fra Billund til Manchester.

Læs mere om Manchester

Top 10 over ting du kan lave i Manchester

Hotel i Manchester

Søg efter hotel i Manchester og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.