Kort

Finnair fly | Billige flyrejser

Leder du efter billige flybilletter med Finnair? Brug Skyscanners søgefunktion til søge efter fly med Finnair og find den pris og afgangstid, der passer dig bedst.

Finnair er Finlands nationale flyselskab og landets største. Finnair blev grundlagt i 1923 og er dermed verdens femte ældste eksisterende flyselskab. Det delvist statsejede flyselskab regnes generelt også for at være et af verdens sikreste flyselskaber. Finnair er medlem af flyselskabsalliancen Oneworld og flyver til mere end 100 destinationer i 37 lande i Europa, Amerika og Asien med forskellige Airbus flymodeller.

Planlægger du at flyve med Finnair, og vil du gerne undgå at checke bagage ind? Se vores tips til hvordan du får mest muligt ud af din tilladte håndbagage hos Finnair, og undgå dermed unødvendige bagagegebyrer.

Opdateret juli 2017

Hvorfor flyve med Finnair?

Sådan checker du ind:

Du kan bruge online check-in i langt de fleste tilfælde, men visse destinationer tilbyder ikke denne service. Online check-in åbner normalt 36 timer før den planlagte flyafgang, på rejser til/fra USA er det dog først 24 timer før afgang. Du kan bruge Finnair hjemmeside eller downloade deres app, du kan også tilmelde dig automatisk check-in og få tilsendt dit mobile boardingkort. Du kan også benytte selvbetjeningsautomater i mange lufthavne, inklusiv København og Billund. Hvis ikke der er automater, kan du gå til lufthavnsskranken, der senest åbner to timer før afgang. På rejser i Europa skal du og din bagage senest være checket ind 45 minutter før afgang, mens det er 60 minutter før på rejser til/fra Asien og Amerika.

Bagagekvoter:

Alle rejsende må have mindst et styk håndbagage på 56 x 45 x 25 cm samt en mindre taske/mappe på 40 x 30 x 15 cm, som samlet må veje 8 kg. Rejsende på businessklasse og fordelskunder kan have to af de store tasker med og samlet set 10 kg. Evt. toldfri varer tæller med i din tilladte vægt- og størrelsesorden. Hvor meget bagage, du gratis kan indchecke, afgøres af dit billetvalg og destination. På Econmy Light-billetter er der kun håndbagage inkluderet, mens du på de øvrige økonomibilletter kan indchecke enten 1 eller 2 stykker bagage på maks. 23 kg med en samlet størrelse på højst 158 cm. Læs mere om Finnair bagageregler og priser og brug bagageberegneren.

Siddepladser:

Det er gratis at vælge standardsæde under check-in, du kan også reservere din foretrukne siddeplads allerede under din booking evt. mod betaling, prisen afhænger bl.a. af din billettype, destination og sædevalg. Flyver du på økonomiklasse på interkontinentale rejser, koster et sæde med ekstra benplads cirka 450 kr., og på øvrige rejser mellem 112-260 kr. En reservation af standardsæde koster på interkontinentale ruter cirka 112-185 kr. og på andre flyrejser mellem 45-90 kr. Du kan også vælge fx Economy Comfort sæder eller et sæde på forreste række, så du hurtigt kan forlade flyet.

Ekstra gebyrer:

Finnairs services og priser er generelt let gennemskuelige, og du kan se priserne på forhånd eller mens du foretager din bestilling. I visse lande bliver der tillagt et gebyr, når du betaler med kreditkort, når du rejser fra Finland er det 1 % af den samlede billetpris. Gebyret vil fremgå af din bestilling.

Service ombord:

Flyver du interkontinentalt, er der et gratis måltid samt drikkevarer til alle rejsende, der er desuden gratis drikkevarer på stort set alle Finnairs flyvninger. Hvis du flyver på økonomiklasse i Europa eller Mellemøsten, skal du betale for mad og drikke, du har mulighed for at forudbestille et måltid online for cirka 90 kr. eller købe noget undervejs. På interkontinentale flyrejser har alle passagerer deres egen videoskærm, hvor der er timevis af underholdning med film, musik, e-bøger mm. Der er også mulighed for at benytte wi-fi mod betaling på økonomiklasse. På flyvninger i Europa er der adskillige aviser til salg, og på alle flyveture er der et gratis eksemplar af Finnairs flymagasin Blue Wings til alle rejsende.

Punktlighed:

Finnair er generelt gode til at overholde deres tidsplan. I 2016 lå selskabet på en 16. plads over verdens mest punktlige flyselskaber med 84,12 % rettidige ankomster ifølge OAG, der overvåger den globale flytrafik. Og ser man på månedsopgørelsen fra flightstats.com, en anden aktør på markedet, ligger Finnair netop nu som det næstmest punktlige flyselskab i verden.

Finnair

4,5/5
Baseret på 2469 anmeldelser

Vi bedømmer leverandører på grundlag af feedback fra brugerne om: prispålidelighed, gebyrer, kundeservice og udbyderens websteds brugervenlighed.

Find ud af mere

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.