Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Sammenlign billeje i Edinburgh

###Biludlejning i Edinburgh – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 24. April 2015.

I Edinburgh finder du flere biludlejningsselskaber henholdsvis i lufthavnen og i centrum enten lige ved hovedbanegården eller inden for 500 meter derfra. Sixt, Avis, Europcar, National og Budget er bare nogle af de populære selskaber i byen, så der er masser af tid og besvær at spare ved at bruge Skyscanner til at sammenligne priser og vælge, hvor det er smartest at afhente og aflevere lejebil på rejsen.

Edinburgh er en hurtigt voksende by, og med over 160.000 biler kørende i byen dagligt, kan bilister i centrum blive nødt til at finde sig i trafikpropper – særligt i myldretiden mellem 7:30 og 9:30 samt fra 16 til 18. Det hurtigt stigende antal indbyggere og biler betyder også, at det er svært at finde et sted at parkere på gaden (med priser på op til £3,5 per time varierende fra område til område). Der er stort set pladsgaranti for at finde plads i et P-hus, men her er priserne omkring £20 om dagen.

Hvis rejseoplevelserne i Edinburgh udelukkende skal foregå i den gamle bydel, er det langt de færreste, der får brug for en bil. Denne del er nem at opleve til fods, og så er flere af vejene lukket for private biler. Nogle af de vigtigste er Princes Street og Shandwick Place. Der er også flere ensrettede gader. Hvis du før har kørt bil i England, vil du opleve, at trafikreglerne stort set er de samme. For eksempel skal man køre i venstre side af vejen. En væsentlig forskel i reglerne er promillegrænsen – mens den i England er 0,08 %, er den i Skotland 0,05 %.

Mens centrum kan klares til fods, er der kæmpe fordele i at leje bil, hvis du vil udforske de smukke landområder og charmerende landsbyer omkring Skotlands hovedstad uden at skulle vente på busser eller forlade en destination, før du føler dig færdig, for at nå den næste bus. Du kan for eksempel køre nordpå til regionen Fife. Her kan du på tre kvarter nå op til Dunfermline og byens gamle kloster samt den nærmest eventyrlige Pittencrieff Park. Det tager ikke mange minutter at køre videre derfra til henholdsvis nogle af Skotlands bedste strande mod øst og nogle af de bedste udsigter over landskabet i Falkland Hills. Mod øst kan du på under en time (og i øvrigt med masser af golfbaner imellem) køre til North Berwick, his uddøde vulkan, Bass Rock, af David Attenborough er blevet kaldt for et af verdens vidundere inden for naturlivet. Også Harry Potter fans kan nyde godt af at leje bil i Edinburgh. Flere filmsteder – ikke mindst Edinburgh Slot – kan nemt nås til fods, men i bil kan du også på mindre end et par timer komme til Alnwick Castle i det nordøstlige England. Her kan gæster udover at lade sig betage af den imponerende bog og akkurat som Harry Potter i filmudgaven få sin første undervisning i at flyve på kosteskaft. Derudover kan du blandt andet på halvanden time eller mindre besøge andre storbyer som Glasgow og Dundee. Med bil til rådighed er det også muligt at kombinere byferien med skiture – alle Skotlands udendørs skisportssteder er mellem 2 og 3 timers kørsel væk.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.