Sammenlign billeje i London Stansted lufthavn

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Oplysningerne er korrekte pr. juli 2015 ###Biludlejning i Stansted Lufthavn, London Stansted Lufthavn er den tredje travleste af i alt seks internationale lufthavne omkring London og med den nordøstligste beliggehed i forhold til London midtby. Med en lejebil kommer man nemt videre til hovedstaden eller direkte ud i det engelske Essex-landskab samt byer som Cambridge og Southend-on-Sea.

I lufthavnen er alle biludlejningsfirmaer samlet i en særskilt bygning på Coopers End Road til højre for ankomstområdet. Alamo, Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Firefly, Hertz, Inter Rent, National og Sixt har alle skranke i biludlejningscentret - brug lufthavnsbussen som kører derhen hvert 10. minut - 24/7.

Med Skyscanner kan du ofte finde flere muligheder for billeje i London, også med afhentning i Stansted Lufthavn eller med busforbindelse.

Firmaerne tilbyder stort set alle slags biler, hvad enten behovet er en lille, økonomisk bybil, rummelig familiebil, praktisk 4x4 eller en lækker luksusbil. Da man kører i venstre side ad vejen i England, er førersædet placeret til højre i bilen, hvilket kan besværliggøre gearskifte med mere for de uøvede. For nogen vil det derfor være en fordel at leje med automatgear.

Minimumsalderen er som regel 21 år ved billeje i England, og 25 år for luksusudgaver. Man skal have haft sit kørekort i mindst et år eller mere. Førere under 25 år skal ofte betale ekstra gebyr. ###Tankstationer nær Stansted Lufthavn En lejebil skal afhængig af aftalen oftest afleveres med tanken fuld. Uanset hvilken retning du kommer fra, er der rigeligt med tankstationer at vælge imellem på indfaldsvejene til lufthavnen.

Den nærmeste tankstation er en døgnåben BP-tank cirka 2,5 kilometer fra terminalen, ved siden af McDonald’s i afkørslen fra A120 til lufthavnen. Derudover ligger der adskillige tankstationer i afkørslen fra M11 til A120. ###Kørsel i området Stansted Lufthavn ligger mellem rute A120 til Harwich og motorvejen M11, der fortsætter til Cambridge cirka 50 km nord for lufthavnen og i syd til London, hvor den rammer motorringvejen M25. Der er cirka 60 km til London centrum.

Man skal betale for køre på nogle strækningerne på M25, ligesom man betaler for kørsel i forskellige tunneler og broer. Dertil kommer trængselsafgiften på 11,5 £, cirka 122 kr. man skal betale for kørsel i indre London per dag. England har få motorvejsstrækninger uden for London, der kræver betaling. For en komplet oversigt over betalingsstederne i hele landet, se her.

På trods af trængselsafgiften er der stadig store trafikale problemer i London, særligt omkring myldretid. Parkering er temmeligt dyrt - særligt i centrum, som koster omkring 13 kr. for bare 15 minutter. Ligesom i resten af England skal man undgå at parkere ved to gule linjer, det betyder parkering forbudt. I grove tilfælde risikerer ulovligt parkerede biler at få påsat hjullås eller blive slæbt væk på ejers regning. Skal du overnatte i London, så husk at booke et hotel inklusiv parkering, det vil spare dig både tid og penge. ###Feriemål & Udflugter Cambridge er en smuk by med mange historiske seværdigheder, navnlig det store universitet, landets næstældste fra år 1209. Cambridge rummer desuden adskillige interessante museer og smukke parker som Den Botaniske Have og the Backs. Der er gode parkeringsmuligheder i byen, primært i parkeringshuse. Der er desuden fem Parker & Rejs-stationer i udkanten af byen.

Southend-on-Sea ligger cirka 65 km sydøst for lufthavnen. Kystbyen er især kendt for at have verdens længste forlystelsesmole og lækre alt-godt-fra-havet spisesteder.

50 km stik øst for lufthavnen ud af A120 ligger den historiske by Colchester. Byen byder blandt andet på en zoologisk have, adskillige museer og smukke bygningsværker. I centrum er gadeparkering ulovligt eller kun tilladt i 20 minutter, men der findes adskillige både offentlige og private parkeringshuse og –pladser.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.