Kort

Fly Aalborg - London

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til London
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Aalborg til London

Laveste returpris sidste måned

kr. 150

Direkte flyselskab

1

Fly pr. uge

4

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 885 kilometer

1 t 35 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Ryanair

London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton med flere

6 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 6 lufthavne i London: London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton, London City og London Southend.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Aalborg til London er kr. 150. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
1 t 35 min. er den gennemsnitlige flytid fra Aalborg til London.
Der er ét flyselskab, der flyver direkte fra Aalborg til London.
Der er 4 fly om ugen, som flyver fra Aalborg til London pr. oktober.

Opdateret april 2018

Flyselskaber som flyver fra Aalborg til London

Du kan flyve direkte fra Aalborg til London hele året på under to timer med enten Norwegian eller Ryanair, som flyver til henholdsvis London Gatwick og London Stansted, to af Londons i alt seks internationale lufthavne.

Norwegian flyver en gang dagligt tirsdag, torsdag og søndag. Ryanair har også en daglig afgang på de samme ugedage samt om lørdagen. På dage uden direkte afgange er der mange gode alternativer, du kan fx flyve til London med SAS via København eller med KLM via Amsterdam, begge ruter tager mindst 3,5 timer.

Afgang fra Aalborg

Hvis du ikke har egen bil eller bare foretrækker det offentlige, kører der flere busser til lufthavnen, som ligger cirka 6 km nordvest for centrum - se mere på Rejseplanen. Der er en times gratis wi-fi i terminalen. I Airport Lounge kan du bruge internettet ubegrænset, læse aviser, se tv og nyde diverse snacks og drikkevarer. Passagerer med standardbilletter kan få adgang for 149 DKK. Inden afgang fra Aalborg til London kan du også købe mad- og drikkevarer i afgangsområdet og shoppe i Duty Free butikken.

Ankomst i London

Fly fra Norwegian ankommer i Gatwick Lufthavn i Terminal South (Syd). Det er den næststørste af Londons lufthavne, der har to terminaler, South og North. Der er spisesteder, butikker og gratis wi-fi i ankomstområdet. Gatwick ligger knap 45 km syd for hovedstaden. Fra lufthavnen er der gode forbindelser videre enten med tog, bus eller lejebil. Gatwick Express-toget kører hver 15. minut til London Victoria på bare 30 minutter. Det tager noget længere tid med bus – cirka 1 time og 35 minutter. Hvis du lejer bil i Gatwick, er der nem adgang til hele det sydlige England.

Stansted Lufthavn er Londons nordøstligste lufthavn, som ligger i Essex cirka 60 km fra centrum. Der er en times gratis wi-fi i terminalen samt spisesteder og butikker på begge sider af sikkerhedskontrollen. Der er togforbindelse til London Liverpool Street på 55 minutter. De hurtigste busser kører til Liverpool Street på 65 minutter og til Paddington på en time. Du kan selvfølgelig også leje bil i Stansted Lufthavn.

Generel information om at flyve fra Aalborg til London

Med et gyldigt, dansk pas kan du rejse uden visum i 180 dage i Storbritannien. Check-in i Aalborg Lufthavn åbner to timer før afgang, og passagerer anbefales at være i lufthavnen mindst 45 minutter før den planlagte afgang.

Hvad kan du forvente i London

London er tidsmæssigt en time bagud Aalborg. Vejret er stort set ens. På grund af Londons tætte bebyggelse er det ofte omkring fem grader varmere i centrum end i forstæderne. Selvom hovedstaden har ry for at være meget regnfuld, får London faktisk mindre regn end Aalborg. Når det er sagt, vil du alligevel blive glad for en paraply i bagagen.

London er generelt kendt som en dyr by, men set med danske øjne er der stadig penge at spare på både shopping og fornøjelser. For eksempel koster en treretters middag for to personer på en god restaurant cirka 430 DKK, mens du kan få en kop kaffe til 20-25 DKK. Prisen for den offentlige trafik er nogenlunde den samme, som herhjemme og består af den populære metro, London Underground, busser, tog og sporvogne. Taxierne opkræver et startgebyr på cirka 30 DKK, og kilometerprisen er omkring 26 DKK.

LÆS OGSÅ: 10 gratis oplevelser i London – inklusiv flamingoer

5 cool og anderledes markeder i London du skal besøge

Hoteller i London

Mangler du overnatning? Find dit foretrukne hotel i London, en Bed & Breakfast eller måske et billigt hostel med Skyscanners søgefunktion, hvor du fx kan sammenligne priser og beliggenhed, inden du bestemmer dig.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.