Sammenlign billeje i London Gatwick lufthavn

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Oplysningerne er korrekte pr. juli 2015 ###Biludlejning i Gatwick Lufthavn, London Gatwick Lufthavnen er den sydligste af i alt seks internationale lufthavne omkring London og den næststørste. Med en lejebil kommer man hurtigt til London eller Brighton og har god mulighed for at udforske alt der imellem.

Adskillige biludlejningsfirmaer har skranke både i lufthavnens syd og nord terminaler. Alamo, Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz, National og Sixt tilbyder alle afhentning direkte fra lufthavnen.

Med Skyscanner kan du ofte finde flere muligheder for billeje i London, også med afhentning i Gatwick Lufthavn eller med busforbindelse.

Firmaerne tilbyder stort set alle slags biler, hvad enten behovet er en lille, økonomisk bybil, rummelig familiebil, praktisk 4x4 eller en lækker luksusbil. Da man kører i venstre side ad vejen i England, er førersædet placeret til højre i bilen, hvilket kan besværliggøre gearskifte med mere for de uøvede. For nogen vil det derfor være en fordel at leje med automatgear.

Minimumsalderen er som regel 21 år ved billeje i England, og 25 år for luksusudgaver. Man skal have haft sit kørekort i mindst et år eller mere. Førere under 25 år skal ofte betale ekstra gebyr. ###Tankstationer nær Gatwick Lufthavn Afhængig af din lejeaftale skal bilen afleveres med en fuld tank. Der er rigeligt med muligheder for at tanke op på indfaldsvejene inden eller også i selve lufthavnen, hvor der er døgnåbne tankstationer i begge terminaler. ###Kørsel i området Lufthavnen ligger knap 45 km syd for London via M23/A23. M23 går fra lufthavnen nordpå til den får forbindelse til M25, Londons yderste motorringvej. Fra M25 er der forbindelse til det øvrige motorvejsnet ud i hele landet. Afhængig af strækningen skal man betale for at køre på M25, ligesom man betaler for kørsel i forskellige tunneler og broer. Dertil kommer trængselsafgiften på 11,5 £/122 kr. man skal betale for kørsel i indre London pr. dag.

England har få motorvejsstrækninger uden for London, der kræver betaling. For en komplet oversigt over betalingsstederne i hele landet, se her.

Det tager omkring en time at komme til London uanset ruten. På trods af trængselsafgiften er der stadig store trafikale problemer i London, særligt omkring myldretid. Parkering er utroligt dyrt især i centrum, hvor det kan koste cirka 13 kr. for 15 minutter. Som overalt i England skal man undgå at parkere ved to gule linjer, der betyder parkering forbudt, i særlig grove tilfælde vil bilen få påsat hjullås eller blive slæbt væk på ejerens regning. Skal du overnatte i London, så husk at booke et hotel inklusiv parkering, det vil spare dig både tid og penge. ###Feriemål & Udflugter Fra lufthavnen er det foruden London let at komme ud i det skønne, bakkede sydengelske landskab og for eksempel se nogle af de overdådige slotte og borge. Cirka 60 sydvest ligger det store Arundel Slot, et sandt eventyrslot fra det 11. århundrede med mange smukke malerier, møbler, kinesisk porcelæn og ikke mindst 40 hektarer grønne parker og skove.

Brighton på den engelske sydkyst cirka 40 syd for lufthavnen er en af de mest populære feriebyer i landet med masser af modebutikker og hjemsted for et stort homo-miljø.

Den ikonisk kyststrækning Dovers Hvide Klipper ligger bare halvanden times kørsel øst for Gatwick Lufthavn.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.