Sammenlign billeje i Leeds

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

###Biludlejning i Leeds – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 7. maj 2015.

Leeds har masser af muligheder for at leje bil og i flere forskellige områder. Brug Skyscanners søgemaskine til at søge mellem alle mulige forskellige typer og sammenligne de forskellige udbyderes priser. Der kan lejes biler fra lufthavnen (cirka 25 minutter fra centrum), fra flere steder i udkanten af centrum og fra flere steder i centrum, herunder ved hovedbanegården og ved A58-motorvejens indgang til Leeds.

Når du lejer bil i Leeds kan du spare rigtig meget tid og besvær ved at undgå myldretiden om morgenen mellem cirka 8 og 9:30 og sidst på eftermiddagen fra cirka 16 til 18. Leeds Lufthavn – med det fulde navn ”Leeds Bradford Airport” ligger nord for Leeds og nabobyen Bradford i samme afstand til de to byer, og vejene deromkring er blandt de med værste trafikpropper i hele Europa i myldretiden. Med andre ord er det i høj grad værd at stå tidligt op for at køre ud – eller måske finde et sted i gåafstand at spise brunch, før du sætter dig bag rattet.

Der er store parkeringspladser i nærheden af alle Leeds’ mest populære shoppingcentre inklusive Storbritanniens største af slagsen, Trinity Centre. Her er parkering åbent 24 timer i døgnet med varierende priser afhængig af, hvor længe du ønsker at parkere (f.eks. koster 1 time £2,5 og 8 timer £20). Andre parkeringssteder har varierende priser og prissystemer. Vær blot opmærksom på, at det nogle gange kan være svært at finde plads på de mest populære shoppingtidspunkter.

Leeds er en slags geografisk samlingspunkt for det nordlige England. Det betyder, at der inden for et par timers kørsel eller mindre er forrygende og ekstremt varierede oplevelser lige fra andre storbyer til historiske landsbyer og smuk natur. Set med danske øjne er der mange ekstra interessante områder især mod nord og øst, hvor vikingerne i sin tid erobrede enorme områder. Mindre end en time mod nordøst emmer York af historie, inklusive stor indflydelse fra de danske vikinger, der erobrede denne romersk grundlagte by, og halvanden time mod øst helt ude ved kysten ligger Grimsby, der efter sigende blev grundlagt af den danske fisker Grim.

Topmoderne storbyer er der også i nærheden med blandt andet Manchester og Sheffield under halvanden time væk.

Naturen i nærheden er også skøn. Mindre end tre kvarter mod nord ligger Nidderdale – et ”område af enestående naturlig skønhed”. Du kan tage på skønne køreture og gåture gennem dette skønne dallandskab, som floden Nidd løber gennem, og hvor du kan udforske ruinerne af middelalderklostret Jervaulx.

I alle retninger fra Leeds er der desuden masser af hyggelige landsbyer med autentisk lokalengelsk charme og uhøjtidelige pubs. I tilfælde af, at du er nysgerrig omkring lokalbryggen, så vær opmærksom på, at promillegrænsen i England er på 0,08 %. En af disse muligheder er landsbyen Harewood 20 minutter mod nord. Her er der en ekstra bonus i form af slottet Harewood House, hvor man kan nyde traditionel English Afternoon Tea og gå rundt i de storslåede værelser og smukke haver.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.