Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Lej en bil i Leeds - sammenlign på Skyscanner

Biludlejning i Leeds – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 7. maj 2015.

Leeds har masser af muligheder for at leje bil og i flere forskellige områder. Brug Skyscanners søgemaskine til at søge mellem alle mulige forskellige typer og sammenligne de forskellige udbyderes priser. Der kan lejes biler fra lufthavnen (cirka 25 minutter fra centrum), fra flere steder i udkanten af centrum og fra flere steder i centrum, herunder ved hovedbanegården og ved A58-motorvejens indgang til Leeds.

Når du lejer bil i Leeds kan du spare rigtig meget tid og besvær ved at undgå myldretiden om morgenen mellem cirka 8 og 9:30 og sidst på eftermiddagen fra cirka 16 til 18. Leeds Lufthavn – med det fulde navn ”Leeds Bradford Airport” ligger nord for Leeds og nabobyen Bradford i samme afstand til de to byer, og vejene deromkring er blandt de med værste trafikpropper i hele Europa i myldretiden. Med andre ord er det i høj grad værd at stå tidligt op for at køre ud – eller måske finde et sted i gåafstand at spise brunch, før du sætter dig bag rattet.

Der er store parkeringspladser i nærheden af alle Leeds’ mest populære shoppingcentre inklusive Storbritanniens største af slagsen, Trinity Centre. Her er parkering åbent 24 timer i døgnet med varierende priser afhængig af, hvor længe du ønsker at parkere (f.eks. koster 1 time £2,5 og 8 timer £20). Andre parkeringssteder har varierende priser og prissystemer. Vær blot opmærksom på, at det nogle gange kan være svært at finde plads på de mest populære shoppingtidspunkter.

Leeds er en slags geografisk samlingspunkt for det nordlige England. Det betyder, at der inden for et par timers kørsel eller mindre er forrygende og ekstremt varierede oplevelser lige fra andre storbyer til historiske landsbyer og smuk natur. Set med danske øjne er der mange ekstra interessante områder især mod nord og øst, hvor vikingerne i sin tid erobrede enorme områder. Mindre end en time mod nordøst emmer York af historie, inklusive stor indflydelse fra de danske vikinger, der erobrede denne romersk grundlagte by, og halvanden time mod øst helt ude ved kysten ligger Grimsby, der efter sigende blev grundlagt af den danske fisker Grim.

Topmoderne storbyer er der også i nærheden med blandt andet Manchester og Sheffield under halvanden time væk.

Naturen i nærheden er også skøn. Mindre end tre kvarter mod nord ligger Nidderdale – et ”område af enestående naturlig skønhed”. Du kan tage på skønne køreture og gåture gennem dette skønne dallandskab, som floden Nidd løber gennem, og hvor du kan udforske ruinerne af middelalderklostret Jervaulx.

I alle retninger fra Leeds er der desuden masser af hyggelige landsbyer med autentisk lokalengelsk charme og uhøjtidelige pubs. I tilfælde af, at du er nysgerrig omkring lokalbryggen, så vær opmærksom på, at promillegrænsen i England er på 0,08 %. En af disse muligheder er landsbyen Harewood 20 minutter mod nord. Her er der en ekstra bonus i form af slottet Harewood House, hvor man kan nyde traditionel English Afternoon Tea og gå rundt i de storslåede værelser og smukke haver.

Lej en bil med Skyscanner

Skyscanner hjælper dig med at sammenligne hundredvis af tilbud på biludlejning, og finde den billigste pris på billeje, uanset hvor du lejer en bil. Vi søger lejebil for dig hos et væld af lejefirmaer, som Avis og Hertz, så du altid er sikker på at få en god pris. Afhent din lejebil lige ved lufthavnen eller centralt i den by, du besøger. Og så er det bare afsted!

Lej ét sted, aflevér et andet

Vil du aflevere din lejebil et andet sted end du afhenter den? Intet problem! Mange af vores partnere tilbyder en samlet leje på billeje, så du kan hente bilen i København og lade den stå i Aarhus. Vores søgeservice på biludlejning sammenligner alle biltyper, lige fra minibus til cabriolet, så du kan finde den rigtige lejebil, uanset hvor mange passagerer, eller hvor meget bagage du har med.

Søg med Skyscanner

Leder du efter lejebil i USA for at realisere din drømmejse? Vores prissammenligning på billeje omfatter både udlejningsbiler i udlandet og i Danmark. Hos os finder du de bedste tilbud på biludlejning, og du kan filtrere dine søgeresultater efter biltype, størrelse, egenskaber og geartype. Takket være vurderinger fra andre brugere kan du være sikker på at finde en lejebil, der passer dig.