Kort

Fly Billund - London

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til London
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Billund til London

Laveste returpris sidste måned

kr. 150

Direkte flyselskaber

3

Fly pr. uge

37

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 760 kilometer

1 t 35 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Ryanair

London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton med flere

6 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 6 lufthavne i London: London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton, London City og London Southend.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Billund til London er kr. 150. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
1 t 35 min. er den gennemsnitlige flytid fra Billund til London.
Der er 3 flyselskaber, der flyver direkte fra Billund til London.
Der er 37 fly om ugen, som flyver fra Billund til London pr. oktober.

Oplysningerne er korrekte per januar 2018

Flyselskaber, der flyver fra Billund til London

Der er alle hverdage fem direkte fly fra Billund til London og ofte med billige flybilletter at vælge mellem. Ryanair flyver fra Billund til London Stansted og British Airways til både London Heathrow og London City. Om lørdagen kan man flyve med Ryanair formiddag og sen aften, mens der er fire direkte fly søndag.

Afgang fra Billund

Det er nemt at finde rundt i Billund Lufthavn, og uanset hvor i terminalbygningen, du befinder dig, er der adgang til gratis wifi. Der er check-in automater og skranker ved indgangen og herefter security og videre adgang til airside. Efter secuity er der en håndfuld spisesteder og butikker at kigge i. Med de mange direkte fly fra Billund til London er det vigtigt at tjekke en af de mange infoskærme for det korrekte flynummer, der matcher boardingkortet.

Ankomst i London og transport til centrum

Når du flyver direkte fra Billund til London, lander du i en af tre lufthavne:

London Stansted

Ryanair flyver fra Billund til London Stansted. Herfra er den mest populære rute til byen med Stansted Express toget til London Liverpool Street. En almindelig enkeltbillet koster £16,60 (140 kroner), og turen tager cirka tre kvarter. Desuden har National Express busruter til flere dele af London. Priser starter fra £6 (50 kroner). Skal du uden for London, kan det også være en fordel at leje bil i London Stansted.

London Heathrow

British Airways’ fly fra Billund til London Heathrow lander i Terminal 5. Der er undergrundstog direkte fra terminalen til centrum (diverse stop), og en almindelig enkeltbillet koster £6 (50 kroner). Det er også muligt at leje bil i London Heathrow Terminal 5.

London City

London City ligger i zone 3 og er dermed Londons suverænt mest centralt beliggende lufthavn. Faktisk kan man nå fra lufthavnen til zone 1 på helt ned til 26 minutter med overgrundssystemet DLR, som i blandt andet Bank forbindes med undergrundssystemet. Det er ikke hurtigere at køre selv til centrum, mens det kan være en fordel at leje bil i London City, hvis du for eksempel skal længere østpå.

Praktiske oplysninger om at flyve fra Billund til London

Rejsende fra Billund til London skal medbringe pas, der skal være gyldigt under hele opholdet.

Praktiske oplysninger om London

Når du flyver fra Billund til London, skal du huske at stille uret en time tilbage, mens vejrforskellene kan være svære at mærke til. Dog er London ofte en my varmere end Danmark, ikke mindst centralt.

Man kan sagtens spare penge på eksempelvis restaurantbesøg i London, hvor restaurantpriser i gennemsnit er omkring 20 procent lavere end i Danmark. Dog er udvalget så enormt, at man også sagtens kan betale kassen for overdådig luksus.

Londons offentlige transportnetværk dækker hele hovedstaden, hvor særligt det gamle undergrundssystem er populært. Hvis man forventer at benytte sig meget af offentlig transport, kan man både spare tid, bøvl og penge ved at købe rejsekortet Oyster Card. Det kan forudbestilles her.

Læs mere om London

10 gratis oplevelser i London - inklusive flamingoer

5 anderledes markeder i London du skal besøge

Middag med udsigt: De 6 bedste skyskraberrestauranter i London

Hotel i London

Søg efter hotel i London og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.