Kort

Fly til Egypten | Billige flybilletter

Egypten – Et land fra oldtiden

Fly til Egypten tager dig til et land, der fremtryller billeder af faraoer, pyramider, sfinksen og den enorme og smukke Sahara-ørken. Med andre ord er Egypten et historisk land, der bare venter på at blive udforsket.

Pyramiderne i Giza er det sidste af Verdens syv vidundere og vel nok Egyptens største turistattraktion, men templerne i Karnak, Abu Simbel og Luxor er lige så imponerende. Tag på en felucca ned ad Nilen og hop af i Thebes for at se Kongernes Dal, hvor hele 62 gravkamre kan blive udforsket, eller hop på en kamel, og rid gennem Sahara-ørkenen som Lawrence of Arabia gjorde det, mens du besøger Siwa-oasen med dens fantastiske landskaber og kilder. Tag eventuelt nogle af de lokale eksotiske frugter som guava, mango og den mindre kendte cherimoya (som af mange regnes for at være en af verdens fineste eksotiske frugter) med på turen.

Hvis heden i ørkenen bliver for meget, kan du vende snuden mod Hurghada, hvor du kan dykke i det betagende marineliv i det berømte Røde Hav, som er kendt for at have nogle af de bedste dykkerdestinationer i verden – eller du kan slet og ret nyde livsstilen ved Middelhavet med caféerne og strandene i det nordlige Sinai.

En anden mulighed er at besøge Alexandria, som Alexander den Store grundlagde i 331 før Kristi fødsel, og som lige siden har været Egyptens vindue til Middelhavet og Europa og som den dag i dag har flere historiske bygninger tilbage. Eller smag på atmosfæren i Cairo, hvor den historiske sultan Saladins borg stadig står, nu blandt jazzklubber, caféer og moderne shoppingcentre.

Med 12 lufthavne i Egypten kan det være forvirrende at vide, hvor man skal tage hen. Der er dog 4 hovedlufthavne, hvorfra du kan flyve alle steder hen. Opdag Egyptens middelalderhjerte i Cairo Lufthavn, mens Luxor Lufthavn tager dig direkte ind i hjertet af pyramiderne. Prøv Sharm El Sheik Lufthavn eller Hurghada Lufthavn for ferie på resort – hvad end du leder efter, så har Egypten det.

Uanset om du vil se, sejle eller sole, bør du bestille fly til Egypten, så du kan udforske dette fortryllende land.

 

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.