Kort

Fly til Hurghada

Hurghada er en af Egyptens mest populære feriebyer ved det Røde Hav. Den tidligere lille fiskerby er vokset op rundt om turismen og består mest af alt af hoteller og andre faciliteter, som turister efterspørger. Med skønne badestrande, varmt vand året rundt og dykning i verdensklasse er Hurghada et paradis for vandglade sjæle i alle aldre. Om aftenen åbner barer og diskoteker op, så der er rig mulighed for en god fest. 

Visum

Visumpligt. Se flere oplysninger her.

Sæson

Sommerdagene er meget varme og tørre med temperaturer ofte over 30 grader. Vinteren er mere behagelig om end næsten lige så knastør som sommeren. 

Kom omkring

Der er ikke noget offentligt transportsystem i byen, dog er der minibusser, som de lokale benytter. Enlige udenlandske kvinder bør være meget varsomme, det samme gælder i taxaen om aftenen. Sørg altid for at aftale destination og pris med taxachaufføren først.

Åbningstider

Mange butikker holder åbent mellem 10-22 med en lang frokostpause. Nogle butikker holder helt lukket om fredagen.

Drikkepenge

På restaurant er det normalt at give 10 % af regningen i drikkepenge, mens stuepige/piccolo får ca. 5 EGP pr. nat/taske.

Information og nødstilfælde

Danmarks ambassade i Egypten, 12 Hassan Sabri Street, Zamalek, 11211 Cairo

Tel: +20 (2) 2739 6500    E-mail: caiamb@um.dk

Politi: 122   Ambulance: 123   Brand: 180

Seværdigheder

1. Stranden/Det Røde Hav: Svømning, snorkling, dykning og andre former for vandsport er det største trækplaster i byen, og ikke uden grund. Havet er varmt og fyldt med spændende liv og smukke koraler.   

2. Ørkentur: Som kontrast til det våde miljø kan man tage på tur i den omkringliggende ørken og opleve smukke sandformationer, surfe på sandbanker og drikke te med beduiner. Turen kan foregå i bil eller på kamelryg.

3. Strandpromenaden: Om aftenen er der også liv på og ved stranden med barer og lækre restauranter, der står klar til at forkæle gæsterne.

4. Basar El-Dahar: Byen har flere basarer, hvor man prutter om prisen på souvenirs, tæpper, møbler mm. Det bedste sted er El-Dahar, der ligger i den gamle bydel.

5. Akvariet: Hvis man ikke selv ønsker at dykke eller snorkle, men alligevel gerne vil se nærmere på det rige marinliv, er akvariet et godt sted, hvor man samtidig kan lære om livet under havets overflade.

Hurtige fakta

Indbyggertal: Cirka 260.000
Valuta: Egyptiske pund (EGP)
Landekode: (00) 20
Religion: Islam
Tidszone: UTC+2
Officielt sprog: Arabisk

Steder at bo

Find hotel i Hurghada

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Hurghada

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Hurghada: Hurghada.
SkyUp Airlines, Chair Airlines, Novair, Czech Airlines, TUI, Al Masria, Corendon Dutch Airlines og TUIfly Nordic AB flyver alle direkte til Hurghada.
Den billigste måned at flyve til Hurghada i er februar.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.