Sammenlign og spar på hoteller i Sharm el-Sheikh

Vi beklager, Vi understøtter ikke ophold på mere end 30 nætter.

Søg efter det bedste Sharm el-Sheikh hotel på vores kort

Brug vores kort til at finde hoteller nær Sharm el-Sheikh området eller seværdig-heder, som du gerne vil besøge.

De bedste Sharm el-Sheikh hoteller. Læs anmeldelser

Vær sikker på, at du har bestilt den perfekte rejse. Læs vores autentiske gæsteanmeldelser, før du bestiller.

Se flere hoteller

Hoteller i Sharm el-Sheikh – Sammenlign billige hoteller i Sharm el-Sheikh

Sharm El Sheikh er én af Egyptens mest populære rejsedestinationer med sine forrygende strande, Det Røde Hav og flere nye og gamle attraktioner, og det er bestemt ikke svært at finde overnatning i området.

Naama Bay

Naama Bay er det absolutte hovedområde for turister i Sharm El Sheikh med en perlerække af hoteller og ressorts, barer, natklubber, caféer, basarer og butikker i hobetal. Selve byområdet er forholdsvis stille om dagen, hvor de fleste nyder stranden og havet, mens der er fuld fart på om aftenen og natten.

Ras Um Sid/Hadaba

Lige syd for Naama Bay ligger Ras Um Sid og Hadaba. Her ligger luksuriøse hoteller side om side med villaer og lejligheder. Det er desuden her, at det enorme udendørs shoppingcentre Il Mercato ligger, så der er masser af muligheder for at købe både vestlige og mellemøstlige souvenirs med hjem! I Hadaba er der ingen strand, men det betyder til gengæld, at man kan finde noget af den billigste overnatning i Sharm.

Sharks Bay

Sharks Bay er det område i Sharm El Sheikh, der ligger tættest på lufthavnen. Det er også Sharms nyeste og noget mere stille end det pulserende Naama Bay. Sharks Bay er særligt populært blandt dykkere.

Sharm El Maya

Sharm El Maya, den gamle by, er Sharm El Sheikhs hoteldestination. Stranden her ligger ud til en bugt, som gør havet smukt og stille. Selve den gamle bydel er kun en kort gåtur fra stranden, og her kan man gå rundt i de små gader og stræder og købe alt fra souvenirs til lokale krydderier. Den gamle by er også hjem for det gamle marked samt nogle af Sharm El Sheikhs billigste restauranter.

Nabq

Et af de billigere områder i Sharm, da det ligger relativt langt nord for det populære Naama Bay, og der kan være noget mere vind. Naturelskere kan dog få en oplevelse for livet – området er beskyttet på grund af det rige dyreliv, de smukke koralrev og verden nordligste mangroveskov, hvor al bevoksning har tilpasset sig til at vokse i saltvand.

Dahab

Cirka en times kørsel nord for Sharm El Sheikh ligger den lille by Dahab. Især backpackere vælger at bo i denne by på rejser til Sinai-halvøen, da priserne generelt er lidt lavere end i Sharm. Aktivitetsmulighederne spænder vidt fra at nyde lækker mad, windsurfe og dykke eller tage på ekskursion til ørkenen og det smukke Sankt Katharina Kloster.