Kairo

5. feb. 2020 - 6. feb. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Kairo omfatter Cataract Pyramids Resort, Tolip Golden Plaza og Glorious Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Kairo ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Kairo

fra kr. 282
fra kr. 450
fra kr. 777

Hvad siger de rejsende om Kairo?

9,8
Historieelskere
8,4
Familierejsende
8,1
Madelskere
8,0
Eventyrrejsende
7,3
Udendørs-entusiast
Medlemsanmeldelser (419)
Tina Egeskov
Tina Egeskov
24-09-19

Khan-al-kahalili markede, stort larmende og fantastisk. Book en guidet tur rundt til de forskellige pyramider. Kør på ATV i ørken. Vær åben og mød lokalbefolkningen.

Alaa Shaheen
Alaa Shaheen
26-12-19

I visit Egypt every month and spend fantastic times in each visit; there is no way else having funny and lovely spirit such as Cairo. If you love diving want the most beautiful beaches you can go to Sharm Alsheikh, Alexandria, North coast, Hurghada. In addition the magnificent Pharaonic antiquities

وليد العويص
وليد العويص
23-11-19

البساطه في الناس.. الحياه الشعبيه الليله.. رخص الاسعار مقابل جوده الخدمه.. كثره اماكن الترفيه

Julia V
Julia V
31-10-19

The most hostile, crowded, unsafe, dirty, women danger zone in the world in my opinion.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er august, med et gennemsnit på kr. 344 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Kairo er april med en gennemsnitspris på kr. 441 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i januar sidste år var kr. 380 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Kairo er den forventede gennemsnitstemperatur i januar 13,9°C/56,9°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 35,9°C/96,6°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 8,3°C/46,9°F.
Den nærmeste lufthavn ved Kairo er Cairo (CAI) (19,45 km).

Planlæg en rejse til Egypten