Sammenlign og spar på hoteller i Hurghada

Vi beklager, Vi understøtter ikke ophold på mere end 30 nætter.

Søg efter det bedste Hurghada hotel på vores kort

Brug vores kort til at finde hoteller nær Hurghada området eller seværdig-heder, som du gerne vil besøge.

De bedste Hurghada hoteller. Læs anmeldelser

Vær sikker på, at du har bestilt den perfekte rejse. Læs vores autentiske gæsteanmeldelser, før du bestiller.

Se flere hoteller

Hoteller i Hurghada – Sammenlign billige hoteller i Hurghada

Strandparadiset Hurghada (også kendt som Al Ghardaqah) er Egyptens tredjestørste by ved Det Røde Hav og et af landets mest populære feriemål. Heldigvis er der masser af plads og masser af resortbyer lige i nærheden af Hurghada lufthavn

Hurghada

I selve Hurghada er der mulighed for masser af unikke oplevelser både til lands og til vands og hoteller i hobetal. Der er fremragende dykkermuligheder og mulighed for sejltur til de ubeboede Gifton-øer i Det Røde Hav mod øst, mens man kan køre på ATV langt ind i Sahara og møde beduinstammer mod vest. Der er også masser af shopping og underholdning samt et stort og varieret udvalg af restauranter og caféer. Mange af byens overnatningssteder har så gode faciliteter, at man såmænd godt kunne spendere en hel solferie uden at komme uden for sit hotel – men der er mange oplevelser at gå glip af!

Soma Bay

Soma Bays betyder, at halvøen er omkranset af havvand på alle sider – hvilket igen betyder, at der er strand, strand og atter strand. Bor man på hotel i Soma Bay har man desuden adgang til en af verdens bedste 18 hullers golfbaner, en af verdens bedste spaer og mulighed for dykning, snorkling, windsurfing, kitesurfing og meget mere!

El Gouna

Der er masser af aktivitet i denne pulserende by 25 km nord for Hurghada lufthavn. Du kan prøve alle de populære aktiviteter ved Det Røde Hav som dykning, snorkling og windsurfing, men også hesteridning, ATV-ræs eller en tur ud til den naturskønne ø Juzur Tawila.

Sharm El Naga

Sharm El Naga er en landsby, der ligger cirka 40 km syd for Hurghada. Dette er et af de bedste steder i Det Røde Hav at snorkle, fordi man direkte fra stranden kan svømme ud til smukke koralrev i krystalklart vand, alt sammen beskyttet af en naturlig bugt. Badevandet er lavt og stille også helt inde ved stranden fyldt med liv, så også de små kan for alvor nyde Det Røde Hav her.

Al Quesir

Al Quesir er unik på mange måder. Byen er hele 5000 år gammel, og her er stadig masser af levn fra oldtiden. Se for eksempel nogle af de mange op til 6000 år gamle klippeinskriptioner, en guldmine fra det 5. århundrede eller et militært fort fra det 16. århundrede. Hotellerne er til gengæld toptunede til moderne turisme! Du kan prøve alle de lækre strand- og havoplevelser, og så er Al Quesir den kystby i Hurghada-området, der ligger tættest på Nilen, så du også har mulighed for at opleve verdens længste flod.