Kort

Air Cairo | Flyrejser

Leder du efter billige flybilletter med Air Cairo? Så kan du søge efter flyrejser med Air Cairo på Skyscanner, hvor du let får overblik over afgange, priser og kan sammenligne med andre flyselskaber.

Air Cairo er et ægyptisk lavprisflyselskab, der blev grundlagt i 2003. Flyselskabet har hub i Kairo Internationale Lufthavn og er et datterselskab af Egypt Air, der ejer 60 procent, mens Egyptens Nationalbank og Bank Misr ejer 20 procent hver.

Air Cairo flyver til omkring 30 destinationer, hovedsagligt i Mellemøsten, men de har også flere ruter til Europa heriblandt Danmark. Selskabet opererer syv Airbus A320-200.

Opdateret marts 2017

Hvorfor flyve med Air Cairo

Sådan checker du ind

Check-in er kun muligt ved lufthavnsskranken. Check-in tider med mere bør fremgå af din billet, ellers kan du kontakte Air Cairo for flere detaljer. Rejser du fra Københavns Lufthavn, vil du som regel kunne checke ind to timer før den planlagte afgang.

Bagagekvoter og gebyrer

Hvor meget bagage du må medbringe afhænger af din billettype og bør stå på din billet, hvis du er i tvivl, kan du kontakte Air Cairo. Der er som regel 5 kg håndbagage inkluderet i billetprisen, der højst må måle: 55 x 40 x 23 cm.

Siddepladser

Du kan på nogle ruter reservere din foretrukne siddeplads under din booking, men det er ikke muligt at købe sig til mere benplads. Hvis du ikke har reserveret et sæde, vil du få tildelt det under check-in.

Ekstra gebyrer

Hvis du ønsker at ændre din billet, skal du kontakte Air Cairo hurtigst muligt og mindst en dag før den planlagte afgang. Nogle ændringer er uden ekstra omkostninger, men regler og priser afhænger af din billettype.

Service ombord

Der bliver serveret lidt spiseligt, kolde drikkevarer samt te og kaffe under flyveturen. Det er ofte ikke muligt at købe ekstra drikke- og madvarer ombord, så det er en god idé at medbringe sit eget. Det er desuden ikke muligt at købe alkohol, men det må som regel godt nydes undervejs, hvis du selv har medbragt det.

Air Cairo

4,0/5
Baseret på 515 anmeldelser

Vi bedømmer leverandører på grundlag af feedback fra brugerne om: prispålidelighed, gebyrer, kundeservice og udbyderens websteds brugervenlighed.

Find ud af mere

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.