Kort

Fly Billund - Hurghada

Flyinformation Billund til Hurghada

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.908

Direkte flyselskab

1

Fly pr. uge

1

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 3743 kilometer

4 t 45 min.

Hurghada

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte pr. juli 2018

Flyruter fra Billund til Hurghada

Air Cairo tilbyder direkte flyvninger direkte fra Billund til Hurghada hver fredag, rejsetid ca. 4 timer, 45 minutter. Man kan desuden købe charterbilletter via diverse rejseselskaber, ofte med direkte forbindelse.

Vil man rejse på en anden ugedag, kræver det en eller flere mellemlandinger undervejs, og ofte en meget længere rejsetid samt skift af flyselskab. Det kan derfor anbefales at planlægge sin rejse med fredag som udrejsedag. Der flyves ligeledes direkte hjem fra Hurghada til Billund hver fredag.

Afgangsterminalen Billund Lufthavn

Billund Lufthavn er Jyllands største. Om sommeren går der gratis bus til og fra lufthavnen én gang i timen, ml. 09-00-21-00. Bussen stopper ved Billunds knudepunkter. Se køreplanen her.

Der er blandt andet busforbindelse fra Aarhus, Kolding og Esbjerg til lufthavnen, som ligger få kilometer fra centrum.

Når du rejser fra Billund Lufthavn, har du blandt andet adgang til gratis og tidsubegrænset Wi-Fi, massagestole og et varieret udvalg af mad- og drikkevarer. Butikkerne sælger danske designervarer, tøj, toldfri varer og  Lego fra koncernens egen butik.

Square Café og Kiosk ligger i stueetagen og sælger forskelligt mad og drikkevarer, aviser, søde sager og andet. De andre spisesteder ligger på tredje sal, hvor Diner laver morgenmad, smørrebrød, bøffer med mere, mens Sunset Boulevard primært sælger sandwicher. Restaurant Gastro serverer gourmetmad med god udsigt til flyvepladsen.

I King Amlet Lounge kan du få arbejdsro eller bare slappe af. Loungen har foruden møderum et udvalg af læsestof og lækre forfriskninger. Passagerer med standardbillet kan købe adgang for 165 kroner

Lufthavnen anbefaler, at man møder op i god tid, gerne to timer før afgang, også selvom man benytter online check-in.

Ankomstterminal i Hurghada - videre transport

Hurghada Lufthavn ligger knapt 9 km syd for bymidten. Der er mulighed for at for at få noget godt at spise og drikke samt købe diverse kioskvarer med mere, inden turen går videre.

Til den videre transport holder der taxaer og minibusser uden for ankomstområdet. Det tager cirka 15 minutter at køre til centrum med taxa og 20 minutter med bus. Busserne kører som regel først, når de er fyldt op. Priser bør i begge tilfælde aftales på forhånd. Det er også muligt at leje bil fra lufthavnen.

Værd at vide om Hurghada

Tidsmæssigt er Hurghada en time foran Danmark. Temperaturerne er høje året rundt, særligt i maj til september, hvor de typisk ligger over 30 grader og på næsten 40 grader de varmeste dage. Hurghada får næsten ingen nedbør, og havtemperaturen er sjældent under 20 grader.

Det er langt billigere at spise ude, tage på shoppetur og køre i taxa i Hurghada end i Billund. Man sparer omkring 65 procent på restaurantregningen og mere end 80 procent på taxaturen.

Sammenlign priser, beliggenhed m.m., find hotel i Hurghada

Find hotel i Hurghada

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.