Kort

Fly til Aalborg

Opdateret april 2017

Find billige flybilletter til Aalborg

Leder du efter billige flybilletter til Aalborg? Så er Skyscanners søgefunktion perfekt til at finde den billigste billet med. Du skal bare vælge den dato, du vil rejse, og så finder vi den billigste flybillet til dig. Er du fleksibel med din afrejse, kan du også bruge Skyscanners 'Hele måneden' –søgefunktion, hvor du kan se flypriserne for en måned af gangen. Hvis du vælger 'Billigste måned', får du vist den måned på året, hvor det er billigst at flyve til Aalborg. 

Læs mere: 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybilletter til Aalborg

I udgangspunktet er det altid smart at være i god tid, når du bestiller flybilletter. Nogle flyafgange er mere populære end andre og derfor ofte dyrere. Med Skyscanners søgefunktion kan du også oprette en gratis prisagent, som løbende fortæller dig, hvad prisen er for den valgte flyrute og dato. Så kan du købe flybilletten, når den er billigst.

Danske lufthavne med direkte forbindelse til Aalborg

Du kan flyve direkte fra Københavns Lufthavn til Aalborg flere gange dagligt. Som noget nyt vil du også fra 15. juni 2017 kunne flyve direkte fra Bornholms Lufthavn til Aalborg.

Læs mere om de danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Aalborg

Flyver du fra Københavns Lufthavn til Aalborg , kan du vælge mellem SAS og Norwegian. Når ruten mellem Bornholm og Aalborg begynder, bliver det DAT (Danish Air Transport), der står for flyvningen.

Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn ligger cirka 6 km nordvest for centrum og på den modsatte side af Limfjorden. For at komme til og fra centrum kan du vælge mellem bybuslinjerne 12, 70 og 200 samt taxier, der alle holder lige uden for terminalen. Brug Rejseplanen for at finde den hurtigste transport til din slutdestination. Du kan også bestille en lejebil fra diverse biludlejningsfirmaer. Skyscanner kan hjælpe dig med at finde din foretrukne bil til den bedste pris, se mere på biludlejning i Aalborg Lufthavn, hvor du kan sammenligne priser og bilmærker på tværs af alle udlejningsfirmaer.

Bedste tidspunkt at besøge Aalborg

Du kan sagtens besøge Aalborg hele året, men byen tager sig som resten af Danmark bedst ud, når solen varmer, og du kan hænge ud på byens torvepladser og parker. I slutningen af maj valfarter folk fra nær og fjern til Aalborg for at deltage i det årlige Karneval, Nordeuropas største.

Vejret i Aalborg

Vejret i Aalborg skiller sig ikke væsentlig ud fra resten af landet, hvor gennemsnitstemperaturen om sommeren ligger på cirka 18 grader og omkring 0-2 grader om vinteren. Oktober er som regel den vådeste måned med 76 mm i snit og faktisk regner det lidt mindre i Aalborg end gennemsnittet på landsplan.

Attraktioner og seværdigheder i Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og fuld af gode oplevelser. Du fx kan shoppe i adskillige moderne butikscentre eller bare se på vinduer i de gamle brostensbelagte gader. Se moderne kunst på Nordjyllands Kunstmuseum og tag på pub crawl i den legendariske Jomfru Ane Gade, hvor du dagen efter kan komme til kræfterne igen med en lækker frokostbuffet eller tage en forfriskende dukkert i Friluftsbadet. For børnefamilier er Aalborg Zoo en populær attraktion, ligesom Fårup Sommerland heller ikke er langt væk. I slutningen af maj afholdes hvert år Nordeuropas største karneval, hvor du selv kan klæde dig ud eller bare beundre de flotte kostumer, uanset er der nok at tage sig til i Aalborg.

Flere tips

Hvis du leder efter overnatning i Aalborg, er der hjælpe at hente hos Skyscanner. På hoteller i Aalborg kan du sammenligne priser, beliggenhed og ledige datoer, så du lettere kan vælge det helt rigtige sted til dine behov.

Læs også:

Fantastiske Jylland: Bedste strande, byer, natur og oplevelser

10 af Danmarks bedste sommerbyer

10 magiske steder i Danmark

10 magiske steder i Danmark – nr. 2

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Aalborg

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Aalborg: Aalborg.
DOT LT, KLM, Vueling Airlines, Norwegian Air International, Thomas Cook Scandinavia, Danish Air Transport, Royal Wings og Atlantic Airways flyver alle direkte til Aalborg.
Den billigste måned at flyve til Aalborg i er januar.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.