Kort

Fly til Århus

Opdateret april 2017

Find billige flybilletter til Aarhus

Hvis du leder efter billige flybilletter til Aarhus, kan du bruge Skyscanners søgefunktion til at finde både den billigste billet og den flyafgang, der passer dig. Vælg den dato du vil rejse, og så finder vi den billigste billet til dig. Er du fleksibel med din afrejse, kan du også bruge Skyscanners 'Hele måneden' –søgefunktion, hvor du kan se flypriserne for en måned af gangen og derefter vælge den dato, du helst vil rejse. Hvis du vælger 'Billigste måned', finder du den måned på året, hvor det er billigst at flyve til Aarhus. Du kan finde flybilletter til kroner.

Læs mere: 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybilletter til Aarhus

Går du efter den billigste flybillet til Aarhus, er det klogt at være i god tid, når du bestiller billetten og helst senest en måneds tid før afrejse. Brug Skyscanners søgefunktion til at finde den bedste billet til dit rejsebehov, her kan du også oprette en gratis prisagent, som giver dig besked om eventuelle prisændringer. På den måde kan du slå til, når flybilletten er billigst.

Danske lufthavne med direkte forbindelse til Aarhus

Du kan i øjeblikket kun flyve direkte til Aarhus fra Københavns Lufthavn.

Læs mere om de danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Aarhus

SAS er det eneste flyselskab som flyver direkte mellem Aarhus og København med op til 8 daglige afgange.

Aarhus Lufthavn

Lufthavnen ligger cirka 45 km nordøst for Aarhus centrum. Aarhus Airport, som den så internationalt hedder, har få faste flyruter, men bruges især af rejsearrangører til charterferier og pakkerejser. Når du skal til og fra lufthavnen er der få transportmuligheder at vælge mellem. Mellem lufthavnen og Aarhus kører kun Midttrafiks Lufthavnsbus, køreplanen er tilpasset flyenes afgang- og ankomsttider, og planen laves kun for 2-4 uger frem i tiden. Køreturen til Aarhus Banegård varer cirka 50 minutter og koster 115 kroner for en voksen og 80 kroner for børn, det er også muligt at stå af andre steder undervejs. Bus 212 kører også mellem lufthavnen og Randers samt Ebeltoft i hverdage cirka i tidsrummet 06-19. Derudover holder der taxier uden for ankomsthallen, turen til Aarhus C koster i omegnen af 650 kroner. Du kan selvfølgelig også leje en bil i lufthavnen. På biludlejning i Aarhus Lufthavn kan du bruge Skyscanners søgefunktion til at sammenligne priser og bilmærker, så du får din foretrukne bil til den bedste pris.

Bedste tidspunkt at besøge Aarhus

Aarhus har masser af arrangementer og events året rundt, men sommeren er højsæson, hvor gæster også kan nyde de mange badestrande foruden alle de kulturelle tilbud.

Vejret i Aarhus

Vejret i Aarhus følger i store træk landsgennemsnittet. I Aarhus er november den vådeste måned, mens det på landsplan er august, februar er Aarhus tørreste. Juli og august er de varmeste måneder, mens januar og februar er de koldeste.

Attraktioner og seværdigheder i Aarhus

Danmarks næststørste by sprudler af liv om sommeren, hvor Aarhus tager sig allerbedst ud. Her kan du veksle mellem byens mange kulturelle arrangementer som fx NorthSide Festival i juni eller Aarhus Festuge i slutningen af august og de grønne pusterum i parkerne eller bare dase på de fine badestrande. Du kan også shoppe og hænge ud på de hyggelige cafeer i det populære Latinerkvarter, gå på opdagelse i byens gamle kirker og andre arkitektoniske bygningsværker som fx Vor Frue Kirke eller Rådhuset. Børnefamilier kan slå sig løs i Tivoli Friheden, hvor der er livemusik om fredagen. Året rundt kan du fx besøge de hæderkronede museer som ARoS, Moesgård og Den Gamle By eller mindre kendte steder som Steno Museet eller Galleri Grisk, mæske dig i retterne på Michelin-restauranter eller byens andre spisesteder, mens natteravnene kan danse igennem på byens mange barer og klubber. Smilets by har noget for enhver uanset årstiden.

Læs mere: Top 10 oplevelser i Aarhus

Flere tips

Mangler du et sted at overnatte i byen, kan Skyscanner også hjælpe dig. På hoteller i Aarhus kan du læse mere om byens kvarterer og sammenligne beliggenhed, priser og ledige datoer.

Læs også:

10 af Danmarks bedste sommerbyer

Fantastiske Jylland: Bedste strande, byer, natur og oplevelser

10 magiske steder i Danmark

10 magiske steder i Danmark – nr. 2

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Århus

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Århus: Århus.
EgyptAir, Sun-Air, Singapore Airlines, easyJet, Danish Air Transport, Ryanair, CityJet og Croatia Airlines flyver alle direkte til Århus.
Den billigste måned at flyve til Århus i er marts.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.