Sammenlign og spar på hoteller i Århus

Vi beklager, Vi understøtter ikke ophold på mere end 30 nætter.

Søg efter det bedste Århus hotel på vores kort

Brug vores kort til at finde hoteller nær Århus området eller seværdig-heder, som du gerne vil besøge.

De bedste Århus hoteller. Læs anmeldelser

Vær sikker på, at du har bestilt den perfekte rejse. Læs vores autentiske gæsteanmeldelser, før du bestiller.

Se flere hoteller

Hoteller i Århus – Sammenlign billige hoteller i Århus

Smilets By er en af Danmarks ældste, men gennemsnitsalderen er blandt Europas laveste. Den kombination har givet Århus en forrygende blanding af attraktioner for turister i alle aldre – og som et resultat deraf kan der også findes overnatning for alle aldre og prisklasser.

Indre By

Det billede, de fleste har af Århus, har at gøre med området, inden for Nørre Allé, Vester Allé og lidt syd for Sønder Allé. Og det er da heller ikke overraskende. Sammenlign hotelpriser på Skyscanner, og find din favorit, uanset om du søger billige overnatninger, familievenligt hotel eller kostbar luksus. Oplevelser er der rigeligt af i Indre By med Danmarks største shoppingcenter Bruun’s Galleri, biografer til både bredt og smalt publikum, café- og restaurantliv langs Åboulevarden og Århus Å, strøget, Danmarks længste kirke, Århus Domkirke og meget mere.

Vesterbro

Lige nordvest for den indre by ligger Vesterbro. Bestil hotel her, hvis du er ude efter en tur med lidt mere stille og rolige kulturelle oplevelser. Så får du nemlig Botanisk Have, ARoS, Steno Museet og Den Gamle By blandt dine naboer! De ligger alle i eller lige uden for Vesterbro… og så er Indre By stadig altid lige i nærheden, hvis oplevelserne skal suppleres.

Marselisborg

Marselisborg syd for centrum byder på en bred vifte af naturoplevelser med en bygning – dronningens sommerresidens Marselisborg Slot – som den mest berømte attraktion. Omkring slottet er skovområder, der især om sommeren er skønne at cykle rundt i for hele familien. Skovene strækker sig helt ud til kysten mod øst. Her ligger de børnevenlige strande Ballehage Strand og Moesgård Strand, og så kan der måske endda blive tid til et besøg på herregården Moesgård Museum.

Christiansbjerg

Hvis du overvejer at studere i Århus, er Christiansbjerg det oplagte sted at besøge. Århus Universitet, Aarhus Tech og Danmarks Medie- Og Journalisthøjskole ligger nemlig begge lige i eller lige op til området, mens flere andre uddannelsesinstitutioner er med i udviklingen af Danmarks største IT-område, Katrinebjerg. Christiansbjerg ligger nord for midtbyen, men har faktisk sit eget separate ”bycentrum”. Du kan blandt andet tage i et af byens største indkøbscentre, Storcenter Nord eller i Århus Skøjtehal.