Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Billeje i Aalborg lufthavn

Oplysningerne er korrekte per december 2018

Biludlejning i Aalborg Lufthavn

Skal du besøge Aalborg, og måske udforske Nordjylland, Vendsyssel, de fine strande og den smukke natur? Skyscanner hjælper dig til nemt og enkelt at finde billig billeje i Aalborg Lufthavn. Skyscanner sammenligner lejebiler for dig hos verdens førende biludlejningsfirmaer i én nem og hurtig søgning, og gør billeje i Aalborg nemt for dig. Brug Skyscanners søgeværktøj, der hurtigt og enkelt sammenligner priser på leje af bil i Aalborg lufthavn, og også biltyper, hos verdens førende biludlejere.

Du finder biludlejningsfirmaerne i Aalborg lufthavn i stueetagen af terminalbygningen. Hertz, Europcar, Avis, Sixt, Budget og Enterprise og tilbyder alle leje af bil i Aalborg Lufthavn.

Biludlejningsfirmaer der tilbyder biludlejning i Aalborg Lufthavn - og åbningstider:

  • Avis åbningstider Aalborg lufthavn: Mandag-fredag 08:00-22:45. Lørdag 09:30-22:45. Søndag lukket.
  • Europcar åbningstider Aalborg lufthavn: Mandag-fredag 07:00-23:30. Lørdag-Søndag 09:00-23:30.
  • Enterprise åbningstider Aalborg lufthavn: Mandag-fredag 08:00-22:30. Lørdag 09:00-17:00. Søndag 13:00-21:00.
  • Budget åbningstider Aalborg lufthavn: Mandag-fredag 08:00-22:45. 09:30-22:45. Søndag lukket.
  • Hertz åbningstider Aalborg lufthavn: Mandag-fredag 07:00-21:00. Lørdag og søndag 08:00-21:00.
  • Sixt åbningstider Alicante lufthavn: Mandag-fredag 08:00-22:30. Lørdag og søndag 10:00-16:00.

Brug Skyscanners søgemaskine, og se tilbud på billig billeje i xxxxx lufthavn fra alle biludlejningsselskaber i Aalborg lufthavn.

Returnering af bil/Tankstationer i nærheden af Aalborg Lufthavn

De fleste biludlejere kræver at du afleverer din lejebil i Aalborg lufthavn nytanket. Der ligger en OK tank-selv station på Ny Lufthavnsvej lige før parkeringsområdet foran terminalbygningen.

Vigtig information, når du lejer bil i Aalborg lufthavn

For de fleste biludlejere gælder det, at du skal være 20 år, og have haft kørekort ét år, for at kunne leje bil i Aalborg lufthavn. Du skal fremvise kørekort, og indimellem også pas. Medbring begge. Bemærk, at der hos de fleste opkræves ekstra gebyr, hvis du er 25, hos visse 26, år, og derunder.

Sådan kommer du ud af Aalborg Lufthavn

Følg Ny Lufthavnsvej en halv kilometer ud til Thistedvej. Tag første afkørsel for at komme til Aalborg og andre sydlige destinationer eller tredje frakørsel for at komme ud til andre destinationer i smukke Vendsyssel.

Ruter til populære destinationer: Aalborg, Skagen, Frederikshavn, Læsø, Fårup Sommerland

Køre fra Aalborg lufthavn til Aalborg centrum

Aalborg lufthavn ligger på den anden side af Limfjorden, i forhold til Aalborg by. For at komme ind til centrum af Aalborg skal du bare tage første afkørsel og køre sydpå af Thistedvej, og så dreje til højre over Limfjordsbroen. Turen tager 10-12 minutter.

Se hvad du kan se og opleve i Aalborg i vores Aalborg guide her: 10 ting du kan lave i Aalborg

Køre fra Aalborg lufthavn til Skagen

Danmarks nordligste by tiltrækker mange, pga de fine strande, de to have der mødes ved Grenen, Skagensmalerne, fiskerihavnen og den hel unikke stemning om sommeren.

Kør ud til Thistedvej, og tag sidste frakørsel i rundkørslen mod nord. Drej til højre i næste rundkørsel, og så til venstre ad Hvorupgårdvej. Drej til højre, når du kommer til Bakmøllevej, og tag så motorvejsfrakørslen mod Hirtshals. Fortsæt til motorvejens afslutning, og drej til højre i rundkørslen ad Rute 597 hele vejen til dennes afslutning i det østlige Nordjylland. Tag tredje frakørsel i rundkørslen ad Ålbækvej/Rute 40, der løber hele vejen gennem Skagen.

På de offentlige parkeringspladser koster det 13 kroner i timen i tidsrummet 9 – 18, men man kan også parkere gratis ved flere attraktioner og ved strandene omkring Skagen.

Køre fra Aalborg lufthavn til Frederikshavn og Læsø

Fra Frederikshavn kan du tage bilen med på færgen over til den smukke ø Læsø, med dens flotte natur, de dejlige strande og alt god mad fra havet.

Kør nordpå ad Thistedvej, og drej så til højre ad Høvejen, og følg skiltene mod E45 mod Frederikshavn. Følg motorvejen helt ind til Frederikshavn, og drej så til højre på Sydhavnsvej, og følg skiltene til færgen.

Frederikshavn og i endnu højere grad Læsø har flere åbne parkeringsområder.

Køre fra Aalborg lufthavn til Fårup Sommerland

En af Danmarks mest populære forlystelsesparker ligger i et område tæt på stranden og med masser af campingpladser lige i nærheden.

Kør nordpå ad Thistedvej, og tag anden frakørsel i begge rundkørsler ved Aabybro, så du fortsætter ad A55. Fortsæt de cirka 10 kilometer til næste rundkørsel, og tag så tredje frakørsel ad Vesterhavsvej. Drej til højre ad Faarupvej, og følg skiltene til sommerlandet. Det er gratis at parkere i Fårup Sommerland med indgangsbillet.

Fly og hotel til rejsen til Aalborg og Vendsyssel

Udover at hjælpe dig en god billeje i Aalborg lufthavn, hjælper Skyscanner dig også med nemt og hurtigt at sammenligne flybilletter og hoteller i Aalborg og Vendsyssel. Klik blot på knapperne nedenfor.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.