Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Sammenlign priser for billeje i Aalborg lufthavn med Skyscanner

Biludlejning i Aalborg Lufthavn

Oplysningerne er korrekte per 25. Juni 2015

Skyscanner hjælper dig med at leje bil i Aalborg Lufthavn. Sammenlign priser på modeller på tværs af udlejningsselskaberne på få sekunder, så du lynhurtigt kan finde det bedste tilbud.

Steder at leje bil i Aalborg Lufthavn

Biludlejningskontorerne ligger på stueetagen af terminalbygningen. Hertz, Europcar, Avis, Sixt, Budget, Alamo og National tilbyder alle udlejning fra Aalborg Lufthavn.

Tankstationer i nærheden af Aalborg Lufthavn

Der ligger en OK tank-selv station på Ny Lufthavnsvej lige før parkeringsområdet foran terminalbygningen.

Sådan kommer du ud af Aalborg Lufthavn

Følg Ny Lufthavnsvej en halv kilometer ud til Thistedvej. Tag første afkørsel for at komme til Aalborg og andre sydlige destinationer eller tredje frakørsel for at komme ud til andre destinationer på Vendsyssel.

Ruter til populære destinationer

For at komme ind til centrum af Aalborg skal du bare tage første afkørsel og køre sydpå af Thistedvej, og så dreje til højre over Limfjordsbroen. Turen tager 10-12 minutter. Her er tre andre destinationer i nærheden af lufthavnen.

Skagen

Danmarks nordligste by trækker folk til strandene, havene, Skagensmalerne, fiskerihavnen og sommerstemningen.

Kør ud til Thistedvej, og tag sidste frakørsel i rundkørslen mod nord. Drej til højre i næste rundkørsel, og så til venstre ad Hvorupgårdvej. Drej til højre, når du kommer til Bakmøllevej, og tag så motorvejsfrakørslen mod Hirtshals. Fortsæt til motorvejens afslutning, og drej til højre i rundkørslen ad Rute 597 hele vejen til dennes afslutning i det østlige Nordjylland. Tag tredje frakørsel i rundkørslen ad Ålbækvej/Rute 40, der løber hele vejen gennem Skagen.
På de offentlige parkeringspladser koster det 13 kroner i timen i tidsrummet 9 – 18, men man kan også parkere gratis ved flere attraktioner og ved strandene omkring Skagen.

Frederikshavn og Læsø

Fra Frederikshavn kan du tage bilen med på færgen over til Læsø med den flotte natur, de dejlige strande og alt god mad fra havet.

Kør nordpå ad Thistedvej, og drej så til højre ad Høvejen, og følg skiltene mod E45 mod Frederikshavn. Følg motorvejen helt ind til Frederikshavn, og drej så til højre på Sydhavnsvej, og følg skiltene til færgen.
Frederikshavn og i endnu højere grad Læsø har flere åbne parkeringsområder.

Fårup Sommerland

En af Danmarks mest populære forlystelsesparker ligger i et område tæt på stranden og med masser af campingpladser lige i nærheden.

Kør nordpå ad Thistedvej, og tag anden frakørsel i begge rundkørsler ved Aabybro, så du fortsætter ad A55. Fortsæt de cirka 10 kilometer til næste rundkørsel, og tag så tredje frakørsel ad Vesterhavsvej. Drej til højre ad Faarupvej, og følg skiltene til sommerlandet.
Det er gratis at parkere i Fårup Sommerland med indgangsbillet.

Lej en bil med Skyscanner

Skyscanner hjælper dig med at sammenligne hundredvis af tilbud på biludlejning, og finde den billigste pris på billeje, uanset hvor du lejer en bil. Vi søger lejebil for dig hos et væld af lejefirmaer, som Avis og Hertz, så du altid er sikker på at få en god pris. Afhent din lejebil lige ved lufthavnen eller centralt i den by, du besøger. Og så er det bare afsted!

Lej ét sted, aflevér et andet

Vil du aflevere din lejebil et andet sted end du afhenter den? Intet problem! Mange af vores partnere tilbyder en samlet leje på billeje, så du kan hente bilen i København og lade den stå i Aarhus. Vores søgeservice på biludlejning sammenligner alle biltyper, lige fra minibus til cabriolet, så du kan finde den rigtige lejebil, uanset hvor mange passagerer, eller hvor meget bagage du har med.

Søg med Skyscanner

Leder du efter lejebil i USA for at realisere din drømmejse? Vores prissammenligning på billeje omfatter både udlejningsbiler i udlandet og i Danmark. Hos os finder du de bedste tilbud på biludlejning, og du kan filtrere dine søgeresultater efter biltype, størrelse, egenskaber og geartype. Takket være vurderinger fra andre brugere kan du være sikker på at finde en lejebil, der passer dig.