Kort

Fly Århus - Gdańsk

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Gdańsk
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Århus til Gdańsk

Laveste returpris sidste måned

kr. 85

Direkte flyselskab

1

Fly pr. uge

2

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 541 kilometer

1 t 5 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Ryanair

Gdańsk

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Gdańsk: Gdańsk.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Århus til Gdańsk er kr. 77. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
1 t 5 min. er den gennemsnitlige flytid fra Århus til Gdańsk.
Der er ét flyselskab, der flyver direkte fra Århus til Gdańsk.
Der er 2 fly om ugen, som flyver fra Århus til Gdańsk pr. januar.

Opdateret maj 2018

Flyselskaber som flyver fra Aarhus til Gdansk

Ryanair flyver som de eneste direkte fra Aarhus til Gdansk. Ryanair flyver på ruten en gang dagligt torsdag og søndag på 1 time og 20 minutter.

Hvis du vil flyve på en anden dag, skal du altså mellemlande undervejs. Det bedste alternativ er at flyve med SAS via København på 3-4,5 timer.

Afgang fra Aarhus

Du kan selv køre til lufthavnen, som ligger cirka 45 km nordøst for Aarhus eller tage Lufthavnsbussen, hvis køreplan er tilpasset ruteflyenes afgangs- og ankomsttider. Fra Aarhus Banegård tager det omtrent 50 minutter og koster 115 DKK for voksne og 80 DKK for børn, det er også muligt at stå på andre steder undervejs. På hverdage kører bus 212 også mellem lufthavnen og Randers/Ebeltoft. Lufthavnen tilbyder gratis wi-fi, og der er mulighed for at købe mad og drikke fra caféen eller Restaurant Kokpit samt diverse produkter som parfume, chokolade, tobak, eksklusive gaveartikler med mere fra FLUBUY-shoppen inden afgang fra Aarhus til Gdansk. I afgangsområdet ligger udendørsområdet ’Den Mytologiske Have’, hvor det er tilladt at ryge. Det er ikke tilladt at ryge e-cigaretter indendørs.

Ankomst i Gdansk

Lufthavnen ligger cirka 15 km vest for Gdansk, 20 km syd for Sopot og 25 km syd for Gdynia, de tre byer som tilsammen udgør Trojmiasto. Dette var også tidligere navnet på lufthavnen, som nu hedder Lech Walesa efter den polske præsident i årene 1990-1995.

Der er to terminaler, men alle flyruter inden for Schengen-området går via T2, hvor der er gode faciliteter. Hvis du mangler noget efter flyveturen fra Aarhus til Gdansk, er der adskillige butikker samt spise- og serveringsteder både før og efter sikkerhedskontrollen. Når du skal videre, kan du benytte toget, som kører hver halve time. Du kan også tage bus 110 eller 210 til en af Gdansk banegårde i dagstimerne eller natbussen N3. Adskillige private busselskaber servicerer desuden lufthavnen, hvor du også kan tage en taxi eller leje en bil til din videre rejse.

Generel information om at flyve fra Aarhus til Gdansk

Med et gyldigt, dansk pas kan du rejse uden visum i Polen i op til 90 dage. Check-in med Ryanair åbner to timer før afgang og lukker 40 minutter før afrejse.

Hvad kan du forvente i Gdansk

Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Polen, og vejret i Aarhus og Gdansk er stort set også det samme. Med polske zloty (PLN) på lommen kan du nyde godt af de lave priser, for eksempel kan to personer få en treretters middag på en restaurant i middelklassen for under 200 DKK. Kører du med den kollektive trafik, som består af busser og sporvogne, skal du betale cirka 5,50 DKK for en enkeltbillet. Taxierne tager 12 DKK i startgebyr og knap 5 DKK i kilometertakst.

LÆS OGSÅ: Top 10 ting at lave i Gdansk

Hoteller i Gdansk

Mangler du et sted at sove? På hoteller i Gdansk kan du for eksempel sammenligne priser og beliggenhed, inden du booker dit foretrukne sted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.