Kort

Fly til Krakow

Opdateret april 2017

Find billige flybilletter til Krakow

Hvis du leder efter billige flybilletter til Krakow, kan du bruge Skyscanners søgefunktion til at finde både den billigste billet og den flyafgang, der passer dig bedst. Vælg den dato du vil rejse, og så finder vi den billigste flybillet til dig. Er du fleksibel med din rejsedato, kan du også bruge Skyscanners 'Hele måneden' –søgefunktion, som viser flypriserne for en måned af gangen, så du lettere kan vælge den rigtige dato til dit rejsebehov. Vælger du 'Billigste måned', får du den måned på året, hvor det er billigst at flyve til Krakow. Du kan finde flybilletter til bare 250 kroner.

Læs mere: 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybilletter til Krakow

Som regel er det bedst at være i god tid, når du skal bestille en flybillet. Nogle flyafgange er mere populære end andre og derfor ofte dyrere. Med Skyscanners søgefunktion kan du også oprette en gratis prisagent, som holder øje med prisen og giver dig besked, når den ændrer sig. På den måde kan du slå til, når flybilletten er billigst.

Danske lufthavne med direkte forbindelse til Krakow

Det er kun Københavns Lufthavn, der har direkte flyforbindelse til Krakow.

Læs mere om de danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Krakow

Det er i øjeblikket kun Norwegian, der flyver direkte fra Københavns Lufthavn til Krakow. Hvis afgangstiderne ikke passer dig, eller du vil benytte en af de andre danske lufthavne, kan du mellemlande og benytte en række andre flyselskaber.

Se alle flyselskaber som flyver til Krakow

Krakow Lufthavn

Den internationale lufthavn ligger 15 km vest for centrum og hedder Johannes Paul II efter den forhenværende pave, der var biskop i Krakow. Der er gode forbindelser med den offentlige transport, når du skal til og fra lufthavnen. Buslinjerne 208 og 252 kører jævnligt forbi lufthavnen, der også serviceres af natbussen 902. En enkeltbillet med bussen koster cirka 7 kroner, og turen varer omtrent 35 minutter. Den nye toglinje med wi-fi og aircondition er den hurtigste transport til centrum på 17 minutter til knap 16 kroner, som kører cirka hver halve time. Du kan også praje en taxi foran terminalbygningen, turen til centrum koster omkring 150 kroner. Der kører desuden en række private busselskaber fra lufthavnen til centrum og de omkringliggende byer, nogle kører oftere end andre og henvender sig i større grad til de lokale. Med omkring 15 biludlejningsfirmaerne på førstesalen i passagerterminalen, er der også et stort udbud af lejebiler til den videre transport. Hvis du skal bruge en bil på ferien, kan du bruge Skyscanners søgefunktion og finde den helt rigtige lejebil i Krakow, hvor du kan sammenligne priser og bilmærker.

Bedste tidspunkt at besøge Krakow

Som en by fuld af oplevelser er Krakow en sikker helårsdestination. Ja, der er koldt om vinteren, men der er også langt større chancer for sne i de historiske gader med stemningsfulde juletraditioner. I foråret og efteråret er der lidt færre turister. Der er festivaller og arrangementer hele året fx Krakow Film Festival i maj eller Unsound i oktober, som er verdenskendt for sin eksperimenterende musik og kunst. Så hvis du har en specifik interesse, er det en god idé at undersøge nærmere, hvad der foregår hvornår.

Vejret i Krakow

Vejret og årstiderne i Krakow minder en del om det danske vejr, når det er sagt, er det dog både lidt koldere om vinteren og varmere om sommeren. Gennemsnitstemperaturen om vinteren ligger omkring -1 grad, men -15 grader er slet ikke unormalt. Om sommeren ligger dagstemperaturen på cirka 20 grader, og mange dage byder på 30 grader eller mere. Nedbøren falder hele året, men hovedsagligt som regn fra maj til august.

Attraktioner og seværdigheder i Krakow

Krakow er Polens næststørste by og kulturelle højborg fyldt med historiske skatte og arkitektoniske seværdigheder i renæssance og gotisk stil med især mange detaljerige og smukke kirker. Her kan du opleve en velbevaret gammel bydel, Krakows centrum, med en række imponerende bygningsværker, hvor Wawelslottet med Wawelkatedralen og Jomfru Marias Basilika er blandt de mest populære attraktioner. Hele herligheden er omgivet af den grønne park Planty. Lige sydøst herfor ligger det jødiske kvarter Kazimierz, et spændende område med flere synagoger, den ældste fra 1557, en endnu ældre kirkegård og adskillige hyggelige cafeer og restauranter. Byen har desuden en række (kunst)museer og gallerier, teatre, lækre spisesteder med traditionelle polske retter, livlige barer, hvor du kan smage på nationaldrikken vodka, og som i en enhver anden storby er der masser af shoppemuligheder, hvad end du leder efter souvenirs, nyt til garderoben eller bogreolen. Kommer du om vinteren kan du også gå på opdagelse i Polens ældste julemarked. Cirka 70 km vest for Krakow ligger de berygtede Auschwitz-Birkenau koncentrationslejre. Hvis du ikke vil køre så langt eller gerne vil vide mere om den del af historien, kan du fx besøge Schindlers Fabrik i Podgórze kvarteret, som danner rammen for den Oscarbelønnede film Schindlers liste.

Se også Skyscanners Rejseguide til Krakow, hvor du kan læse mere om, hvad du kan opleve i byen.

Flere tips

Leder du efter overnatning i Krakow? Så kan Skyscanner hjælpe dig, se mere på hoteller i Krakow, hvor du kan sammenligne priser og se ledige datoer.

Læs også:

Fantastiske Polen: Lave priser, store oplevelser, smukke byer og storslået natur

Weekend tur: De 10 billigste byer i Europa til en weekend tur

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Kraków

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Kraków: Kraków.
Delta, KLM Cityhopper, KLM, transavia, Air Belgium, Norwegian, Czech Airlines og Laudamotion flyver alle direkte til Kraków.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.