Kort

Fly til Warszawa

Sådan finder du billige flybilletter til Warszawa

Priserne på flybilletter fra Danmark til Warszawa kan variere ganske meget afhængig af hvilken dansk lufthavn, du starter fra. Der er kun direkte ruter fra København Lufthavn.

Derfor kan Skyscanners månedssøgning være ekstra behjælpelig med at finde de billigste flybilletter og for at få et overblik over, hvornår man kan komme til den polske hovedstad fra også de mindre lufthavne uden at skulle bruge en hel dag på det.

Kombinationen af billige flybilletter og billigt ophold gør i øvrigt Warszawa til en af de absolut billigste storbyer at besøge fra Danmark.

Det bedste tidspunkt at bestille flybilletter til Warszawa

Et godt tip er at bestille syv uger før afrejse. Der er dog altid udsving, og hvis du allerede i god tid ved, hvornår du skal af sted, bør du tilmelde dig vores prisagent. Her modtager du en e-mail, når priserne ændrer sig, så du hele tiden er opdateret, selvom du ikke klikker ind og søger hver dag. Mange selskaber giver i øvrigt mulighed for at afbestille gebyrfrit inden for 24 timer efter bestilling, så hvis priserne falder efter din bestilling, kan du afbestille og bestille igen til den lavere pris.

For besparelser på ferien er hotelpriserne naturligvis også relevante. De billigste måneder er typisk januar, august og december, mens de dyreste er juni og september.

Danske lufthavne med direkte fly til Warszawa

Den eneste danske lufthavn med direkte fly til Warszawa er København. Hvis du er bosat i Jylland og ikke vil tage til København først, er der enkelte dage, hvor du kan flyve med et enkelt stop fra Århus, Billund og Aalborg på under tre timer (direkte fly fra København til Warszawa tager 1 time, 20 minutter). Her kan du virkelig nyde godt af Skyscanners månedssøgning, fordi du med det samme kan se, hvilke dage du kan starte flyrejsen fra Jylland uden at skulle klikke gennem hver enkelt dag.

Alle direkte fly fra København går til Warszawa Okecie, mens nogle af rejserne med mellemlandinger fra Jylland, lander i Warszawa Modlin.

Flyselskaber, der flyver til Warszawa fra Danmark

Knap en snes flyselskaber flyver til Warszawa. Af dem flyver SAS og LOT direkte fra Danmark.

Lufthavne i Warszawa

Der er to lufthavne i Warszawa. Der er direkte fly fra København Lufthavn til Warszawa Okecie, mens nogle de hurtigste ruter fra Jyllands lufthavne med mellemlandinger lander i Warszawa Modlin.

Warszawa Okecie

Polens travleste lufthavn ligger cirka otte kilometer fra Warszawa. Med lyntoget kan du komme til centrum på kun 20 minutter. Både store nationale flyselskaber og en række lavprisselskaber flyver hertil.

Warszawa Modlin

Modlin ligger godt 40 kilometer fra Warszawa. Den er udelukkende serviceret af Ryanair. Både tog og bus tager cirka en time til centrum.

Hvornår er det bedst at tage til Warszawa?

I forhold til vejret foretrækker de fleste at besøge Warszawa i foråret og det tidlige efterår.

Sommeren er dog også populær. Hvis det bliver rigtig varmt, kan man bade i byens udendørs pools og endda et par badestrande langs Wisla inden for bygrænserne.

Blandt populære årlige begivenheder er karneval i marts med masser af lækker mad og drikke samt en række musik og kulturfestivaller i juli og august. Også Warszawas Internationale Filmfestival har efterånden opbygget et ry med masser af prestige. Den finder sted hvert år i oktober.

Hvordan er vejret i Warszawa?

I juni og juli falder regnen cirka halvdelen af dagene, så paraply kan være værd at pakke. Heldigvis varer bygerne sjældent længe ad gangen. Den interkontinentale beliggenhed betyder, at gennemsnitstemperaturen i Warszawa er nogenlunde den samme som i Danmark. Dog er årstiderne lidt varierede: efterår og vinter er koldere i Warszawa, mens både foråret og sommeren er varmere end i Danmark.

Attraktioner og oplevelser i Warszawa

Et absolut højdepunkt i Warszawa er den Gamle By. Warszawa var en af de polske byer, der blev hårdest ramt under anden verdenskrig, men siden blev den Gamle By omhyggeligt rekonstrueret. Her er smukke bygninger, atmosfæriske små gyder og hyggelige caféer. Om sommeren er der masser musik- og teater optrædener på de gamle pladser.

Warszawa har et enormt udvalg af museer og udstillinger. Nogle af dem er blandt Polens vigtigste historiske museer med fokus på for eksempel den polske frihedskamp, de polske jøders 1000 år lange historie samt en række bygninger og steder relateret til det berømte bysbarn, Frederic Chopin.

Snyd heller ikke dig selv for et besøg i Polens største park, Lazienki Park. Den er spækket med skulpturer og storslåede bygninger og forbinder blandt andet Kongeslottet i Warszawa med ”det polske Versailles”, paladset i Wilanowa.

Inspiration

De 8 bedste ting i Warszawa

Steder at bo

Find hotel i Warszawa

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Warszawa

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Warszawa: Warszawa Chopin.
Ellinair, Delta, KLM Cityhopper, Oman Air, Singapore Airlines, KLM, Air Belgium og Danish Air Transport flyver alle direkte til Warszawa.
Den billigste måned at flyve til Warszawa i er marts.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.