nyheder Verdens 10 mest romantiske byer

Alle artikler

Verdens 10 mest romantiske byer

Glødende solnedgange, gåture langs smukke kanaler, eller en aftenluft fuld af duftende, eksotiske krydderier. Vil du på romantisk weekend, eller romantisk ferie, eller måske bryllupsrejse - og leder du efter verdens mest romantiske byer? Vi har fundet 10 byer, der emmer af romantik og stemning.

1. Paris, France

Se et show på Moulin Rouge, kys under Eiffeltårnet, gå tur langs Seinen mens solen går ned – eller står op – eller tag en cruise på det blanke vand, der fører jer forbi nogle af Paris’ smukkeste steder. Tag på slentretur i de små gader og gyder, i de smukke parker, over de smukke broer, og udforsk de charmerende markeder, cafeer, restauranter – hvert eneste sted i "Lysenes By" en perfekt rammme for romantik.

Find fly til Paris

Læs Mere: 10 insiderhemmeligheder i Paris

paris

2. Kyoto, Japan

Kyoto er en rolig og historisk by, der stråler af kirsebærtræernes lyserøde blomster hele foråret. Lige fra de autentiske og unikke tehuse til de fabelagtige tempelhaver, er Kyoto fuld af romantiske steder og kærlighedsfuld stemning. Osaka er nærmeste lufthavn, herfra togtur til Kyoto på ca. 75 min.

Find fly til Osaka

Læs mere: Japan – rejseguide med tips og video

3. Brugge, Belgien

Pludselig er I midt i et middelalderligt eventyr – denne billedskønne lille by, med sine fine små kanaler og yndige huse, er en perfekt ramme for forelskede slentreture. Tag en tur med båd på de mange små kanaler, og spis jer gennem delikatesserne i de fine små butikker…her er den dejligste chokolade…Nærmeste lufthavn er Ostende-Brugge, men det kan blive dyrt i flybillet. En billigere rute er at flyve til Bruxelles, og herfra tage direkte tog – ca. 1 time og et kvarter til Brugge (togbillet: ca. € 13.50*)

Find fly til Oostende-Brugge

Find fly til Bruxelles

Læs mere: 13 af Europas mest romantiske byer

4. Buenos Aires, Argentina

I Buenos Aires leves der særligt om aftenen og natten: Fra de mest utrolige restauranter til intense natklubber (der lukker kl. 08 om morgenen!) – Buenos Aires har masser af muligheder for dig, der vil danse natten væk med din elskede. Du kan også tage tangolektioner, og finde små, intime dansesteder, hvis clubbing ikke er dig. Hele Buenos Aires ånder og lever af kærlighed; Du vil se par i alle aldre kysse og kramme overalt på byens bænke, både dag og nat.

Find fly til Buenos Aires

5. Firenze, Italien

Renæssancetidens hovedstad er kendt for sin utrolige arkitektur, og dens verdenskunst. Kunstelskere vil formentligt nægte at rejse hjem, mens de der egentligt ikke er så meget til kunst, uden tvivl vil forføres af den smukke æstetik, de hyggelige torve, de sensuelle statuer, og hele Firenzes romantiske puls.

Find fly til Firenze

Læs mere: Top 9 ting at lave i Firenze

6. Prag, Tjekkiet

Prags smukke bymidte, med Karlsbroen, de mange brostensbelagte gyder og torve, kirkernes knejsende spir, er en smuk ramme til romantik. Om aftenen bobler byen af liv, og de mange aftenlys oplyser katedraler, slotte og de gamle, autentiske huse, og lister sig ind ad små, finurlige gyder.

Find fly til Prag

Læs mere: Prag guide: 7 bedste oplevelser i den tjekkiske eventyrby

7. Jaipur, Indien

Jaipur er kendt som Indiens "Pink City"/"Lyserøde by", og den vil vække alle dine sanser med dens rige kultur og royale historie – her er eventyrlige templer, frodige haver, imponerende paladser, og livlige gadebazaarer, der er fantastiske at udforske, hånd i hånd med din elskede.

Find fly til Jaipur

Læs mere: Indien rejseguide: Få de bedste tips til rejsen til Indien

8. Venedig, Italien

Stjæl et kys på en gondola eller bådtur på kanalerne, gå tæt omslynget over de små, smukt udsmykkede broer, gå hånd i hånd over de utrolige piazzaer…det er faktisk ligegyldigt hvor I går hen i denne by – alle pladser, hjørner, broer, emmer af romantik.

Find fly til Venedig

Læs mere: De bedste ting i Venedig – med sparetips

venedig

9. Marrakesh, Marokko

Eksotiske krydderier spreder sine fine dufte over Marrakech, og scenen er sat til romantik…Marrakech kaldes også for Den Røde By – kærlighedens farve! Lige fra de livlige markedspladser, de farverige dekorationer der overalt smykker denne by, alt indbyder til drømmelignende oplevelser…Gå ikke glip af det store marked på det centrale torv, hvor I i aftenlys kan slentre rundt og se på alt der tilbydes…Marrakech er eksotisk, sexet og unik.

Find fly til Marrakech

Læs mere: Top 7 ting at lave i Marrakech

10. Lissabon, Portugal

Utrolige udsigter, autentiske og helt særlige promenader, charmerende arkitektur, og utrolige gyder der snor sig op og ned ad skarpe bakker, det blinkede hav helt op til byen – altsammen gør Lissabon til en utroligt romantisk by. På mange restauranter og barer kan I høre live Fado musik; smukke, melankolske kærlighedssange, helt perfekte at lytte til, med din elskedes arm om dig, og et godt glas vin i hånden… Lissabon er romantisk, autentisk, men også kosmopolisk.

Find fly til Lissabon

Læs mere: 7 bedste ting i eventyrlige Lissabon

lisbon

Mere rejseinspiration:

7 ukendte men utroligt smukke byer i Europa

Det uopdagede Italien: 5 italienske byer du ikke kender – endnu

Aktuelle rejsetilbud: Billige flybilletter til hele verden – lige nu

*Offentliggjort april 2018. Priserne er indhentet indenfor 15 seneste dage for dagen for offentliggørelsen af denne artikel. Priser kan være afhængige af tidsmæssige ændringer, herunder begrænset antal.

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.