Kort

Fly til Marrakech Menara

Opdateret november 2017

Find billige flybilletter til Marrakesh

Du kan flyve direkte til Marrakesh hele året fra København og fra Jylland med en eller flere mellemlandinger undervejs. Flyvetiden er på 4,5 timer for direkte fly, mens turen fra Jylland ofte varer omkring 8 timer. Du kan få direkte flybilletter til cirka 500-700 DKK.

Brug Skyscanners søgefunktion til hurtigt et overblik over dine valgmuligheder. Vi kan både finde den billigste flybillet og den hurtigste flyrute til Marrakesh på din foretrukne rejsedag. Du kan søge efter billige flybilletter på specifikke datoer eller den billigste måned at flyve i. Det er også muligt at sammenligne dagspriser for en hel måned ad gangen. I datofeltet skal du blot vælge ’Hele måneden’ og derefter enten den ’Billigste måned’ eller den måned, du ønsker at rejse i.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybillet til Marrakesh

Søger du den billigste flybillet til Marrakesh, kan det godt betale sig at bestille billetten i god tid. Hvis du opretter en Skyscanner Prisagent behøver du ikke selv at holde øje med priserne, det klarer vi for dig. Den gratis prisagent sammenligner hele tiden billetpriserne og giver dig besked, hvis prisen stiger eller falder. Når du har søgt på din rejse, skal du trykke på ’Modtag prisagenter’ i menuen til venstre, indtaste din e-mail og så får du automatisk besked, når der sker ændringer.

Danske lufthavne med forbindelse til Marrakesh

Det er kun Københavns Lufthavn, som tilbyder direkte fly til Marrakesh, men du kan sagtens flyve fra Billund hele året med en eller flere mellemlandinger fx via Paris og Casablanca.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Marrakesh

Norwegian står for den eneste direkte rute mellem København og Marrakesh. Derudover flyver en lang række andre flyselskaber også til Marrakesh Lufthavn, heriblandt KLM, Lufthansa, Royal Air Maroc, Air France og Iberia.

Marrakesh Lufthavn

Lufthavnen, hvis internationale navn er Marrakech - Ménara Airport, ligger cirka 7 km sydvest for centrum og består af to sammenhængende terminaler. Der er wi-fi service mod betaling og flere vekselkontorer. Der ligger adskillige butikker i afgangsområdet, som blandt andet sælger toldfrivarer, tøj, læsestof, smykker, souvenirs og håndværk. Der er også flere butikker i det offentlige område, ligesom der er en håndfuld spisesteder både før og efter sikkerhedskontrollen.

Når du skal mellem lufthavnen og centrum, kan du benytte taxier, der holder lige uden for terminalen. Du skal være forberedt på at forhandle om prisen, men der er også en officiel prisliste ved stoppestedet, som du kan tage udgangspunkt i. Der kører desuden en shuttlebus fra lufthavnen cirka hvert 20. minut, men køreplanen er ikke helt pålidelig. I det offentlige område ligger der adskillige biludlejningsfirmaer. Hvis du vil leje en bil, kan du bruge Skyscanner til at sammenligne priser og bilmærker.

Bedste rejsetid

Sommeren er højsæson, hvor varmen er stærkest, og netop derfor foretrækker mange også foråret eller efteråret, hvor temperaturerne er knap så høje. Du kan forvente solskin hele året, men om vinteren kan det blive rigtig koldt om natten.

Vejret i Marrakesh

Somrene kan blive ekstremt varme, gennemsnitstemperaturen ligger på cirka 28 i juli og august, men termometret når ofte over 35 grader. varmerekorden fra juli er på hede 49,6 grader! Det regner stort set ikke i sommermånederne, men nedbøren er også begrænset resten af året og får i snit mindre end 300 mm regn. I vintermånederne er den gennemsnitlige temperatur 12-13 grader, men det kan sagtens være meget varmere og koldere, især nætterne kan blive meget kolde.

Attraktioner og seværdigheder i Marrakesh

Marrakesh er spændende og levende by, hvor du får aktiveret alle sanser af duftende krydderier, højlydte handlende, fascinerende slangetæmmere og smukke omgivelser med dekorative bygninger, sneklædte bjerge og den bølgende Saharaørken inden for køreafstand. Den gamle bydel, medinaen, er et virvar af snirklede, smalle gader med masser af boder, hvor du næsten kan købe alt mellem himmel og jord. Den nye bydel, Gueliz eller Ville Nouvelle, er mere åben og rummer moderne restauranter og mere vestligt orienterede fastfoodkæder og butikker. Hvis du trænger til at slappe af, kan du besøge Marrakeshs grønne haver eller det store udkantsområde La Palmeraie med 150.000 palmetræer. Eller gør som de lokale og få fornyet energi i en af de arabiske badstuer.

Læs mere om byen i vores rejseguide til Marrakesh

Attraktioner:

Medinaen

Kouotubia Moske

Djemaa el Fna (byens største plads)

Majorelle Haver (Museet for Islamisk Kunst)

Dar Si Said Museum

Ben Youssef Madrassa

El Bahia Palads

Hammam (badstue fx Bab Doukkala)

De Saadiske Gravsteder

La Palmeraie (grønt område)

Saharaørken

Atlasbjergene

Hoteller i Marrakesh

Mangler du et sted at overnatte? Så kan du bruge Skyscanner til at sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter på hoteller i Marrakesh

Flere tips

10 af Afrikas mest spændende destinationer

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Marrakech Menara

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Marrakech: Marrakech Menara.
Delta, Canarias Airlines, Transavia France, Qatar Airways, KLM, transavia, Vueling Airlines og Volotea flyver alle direkte til Marrakech Menara.
Den billigste måned at flyve til Marrakech Menara i er marts.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.