Kort

Fly til Lissabon

Oplysningerne er korrekte per juni 2018

Sådan finder du billige flybilletter til Lissabon

Det er enkelt at spare penge når du leder efter billige rejser til Lissabon: Hvis dine rejsedatoer er bare en lille smule fleksible, kan du spare meget ved at bruge månedssøgningen, der giver dig et nemt overblik over de billigste priser hver dag for en hel måned. Du skal blot indtaste din afrejse lufthavn, og angive din destination som Lissabon.

Hvis du opretter en prisagent hos os, får du tilmed besked direkte i din e-mailindbakke, hver gang priser på flybilletter til Lissabon enten stiger eller falder. Så er det nemt at slå til, når prisen er lavest.

Flyselskaber, der flyver til Lissabon fra Danmark

Både SAS, Norwegian, TAP og Primera Air flyver direkte til Lissabon fra Danmark, og det er muligt at finde billige rejser til Lissabon året rundt. Se en fuld liste over flyselskaber, der flyver til Lissabon fra Danmark, både direkte og indirekte.

Information & inspiration til Lissabon

Lissabon blev grundlagt i 205 f.Kr. og er dermed en af verdens ældste storbyer og den ældste i Vesteuropa. I dag bor lidt over en halv million i den portugisiske hovedstad.

Med sin lange historie og beliggenhed tæt ved Atlanterhavet er Lissabon en skøn rejsedestination med mange vidt forskellige seværdigheder inden for blandt andet natur, kunst, arkitektur, historie og gastronomi.

Visum

Portugal er visumfri i op til 90 dage for danske statsborgere med gyldigt pas. Klik her for mere information.

Sæson

Det er muligt at finde billige flybilletter året rundt, og byen er værd at besøge hele året: Lissabon har varme somre og milde vintre. Typisk er sommermånederne solrige og tørre, mens der falder mere nedbør om vinteren. Juli og august er oftest næsten helt regnfri, med gennemsnitlige dagtemperaturer på op til 28 grader. Et dejligt klima at opleve en storby på, blot ved at snuppe et par billige flybilletter til Lissabon.

Kom omkring

Metroen i Lissabon er normalt den hurtigste måde at komme rundt med offentlig transport, men der er også et omfattende bus- og sporvognsnetværk i byen. En tur med sporvogn er samtidigt en hel oplevelse i sig selv, når du kører tæt på husene i de små gyder.

Åbningstider

De fleste forretninger har åbent fra kl. 9 eller 10 til kl. 19.00. Storcentrene er åbne fra kl. 10 til midnat. De fleste mindre butikker lukker kl. 13 om lørdagen er lukket hele søndag.

Drikkepenge

Det er valgfrit at give drikkepenge på restauranter. Som oftest rundes regningen blot op til den næste hele Euro. Det er ikke påkrævet at give drikkepenge til taxachauffører, men det er almindeligt at give 10 %.

Information og nødstilfælde

Den danske ambassade i Lissabon:

Rua Catilho 14.C.3

1269-077 Lissabon

Tlf.: (+351) 21 351 2960

E-mail: lisamb@um.dk

Seværdigheder og oplevelser i Lissabon

1. Cristo-Rei: Denne statue af Jesus er med sine 79,30 meter ikke bare imponerende høj, den ligger også på en klippetop med fantastisk udsigt over hovedstaden.

2. Castelo de São Jorge: En gammel borg, hvis oprindelse daterer helt tilbage til før Kristi fødsel og blev udbygget flere gange i løbet af middelalderen. Fra borgen kan man se ud over det historiske bycentrum.

3. Praia da Adraga: Denne strand ligger lidt over 40 km fra centrum. Til gengæld betragtes den som en af Europas smukkeste med sin afsondrede beliggenhed bag klippeformationer, som når helt ud i havet og gør udsigten fantastisk. På rejser til Lissabon, bør man altid søge til havn eller kyst.

4. Rossiopladsen: Denne store plads har været en af Lissabons vigtigste siden middelalderen. Flere af bygningerne er flere hundrede år gamle – og så ligger pladsen i øvrigt tæt på Lissabons vigtigste shopping-gade, Rua Augusta.

5. Belém: Et byområde spækket med monumenter som fæstningen Belémtårnet, munkeklostret Mosteiro dos Jerónimos, kulturcentret CCB, præsidentboligen og mange dejlige parker. Lisssabon er som nævnt værd at besøge året rundt, og det er, heldigvis, absolut muligt at finde billige flyrejser til Lissabon året rundt.

Hurtige fakta

Indbyggere: Cirka 547 000

Valuta: Euro (EUR)

Landekode: 351

Religion: Fortrinsvis romersk katolsk

Tidszone: UTC (-1)

Officielt sprog: Portugisisk 

Rejsetips til oplevelser i Lissabon

De 7 bedste ting i eventyrlige Lissabon

Steder at bo - find hotel i Lissabon

Find hotel i Lissabon

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Lissabon

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Lissabon: Lissabon.
SkyUp Airlines, Transavia France, transavia, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, Azul Airlines, Laudamotion og germanwings flyver alle direkte til Lissabon.
Den billigste måned at flyve til Lissabon i er januar.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.