COVID-19 (coronavirus) kan påvirke dine rejseplaner. Uanset, hvor du skal hen, kan du finde den seneste vejledning her.

nyheder Fotoserie: 20 smukke steder i Europa

Alle artikler

Fotoserie: 20 smukke steder i Europa

20 smukke steder i Europa. Vores egen verdensdel byder på utrolig og varieret natur at opleve. Skyscanner har samlet 20 af de smukkeste. Gør din sjæl glad: Lad dig inspirere til en rejse til et af disse billedskønne steder i Europa.

1. Plitvice Nationalpark, Kroatien

Smukke steder i Europa – en liste over dét er nødt til at indeholde Plitvice. Plitvice National Park er overvældende smuk, med sine fine labyrint-stier og utrolige vandfald. Tip: Besøg også nærtliggende Krka Nationalpark. Smuk natur, færre turister, og mulighed for at bade i vand, der er lige så smukt som i Plitvice. Badning er ikke tilladt i Plitvice. Mere Kroatien: Top 10 steder i Kroatien.

Find billige flybilletter til Kroatien

2. Afrodites Klippe, Cypern

Græsk mytologi fortæller at Afrodites klippe (Petra tou Romiou) markerer det sted, hvor Kærlighedsgudinden blev født. Lige midt i det passionerede og vilde hav. Svøm ikke her – strømmene er uberegnelige. Ganske som kærlighed kan være det…Mere Cypern: Top 10 ting på Cypern.

Find billige flybilletter til Cypern

3. Hallstatt, Austria

Landsbyen Hallstatt er så smuk, at man næsten ikke kan tro det. Hallstatts placering mellem krystalklar sø og postkort-perfekte bjerge får de fleste til at tabe vejret. Også kineserne, som prompte har bygget en kopi af denne by i Kina. Men heldigvis er det nemmere for danske rejsende at besøge originalen i Østrig. Her er fantastiske vandrestier for både begyndere og øvede. Mere om Østrig: 7 smukke vandreture i Østrig.

Find billige flybilletter til Østrig

4. Skagen, Danmark

Toppen af Danmark har noget der imponerer rejsende fra hele verden: det særlige lys i Vendsyssel, og særligt Skagen. Hér mødes to have ved Grenen, og skaber det helt særlige lys, der tiltrak de nu verdensberømte malere som P.S. Krøyer, Laurits Tuxen, Holger Drachmann, og Anna & Michael Ancher. Og så er her vidunderlige strande og Skagen-charme. Mere om Danmark: 10 magiske steder i Danmark.

Find billige flybilletter til Aalborg

5. Giverny, Frankrig

Kunstmalere har det naturligt nok med at finde hen til smukke steder. Giverny er stedet hvor Claude Monet fandt motiver til nogle af sine mest berømte værker. Når du er her, vil du føle det som om du går gennem smukke akvareller og malerier: her er rosenhaver, hængepile og åkander, gemt her i Normandiets skønne natur. Mere om Frankrig: 14 smukkeste steder i Frankrig.

Find billige flybilletter til Frankrig

6. Sølandet (Järvi-Suomi), Finland

For tusinder af år siden, flyttede kontinentale gletchere sig, og skabte et af Europas mest bjergtagende naturfænomener: Sølandet i Finland. Dette er det største sø-område på hele kontinentet. Hele området er en fascinerende labyrint af tusindvis af søer, floder, øer og åer. Omkranset af dybe, finske skove. Mere om Finland: 8 naturskønne steder til en ferie i Finland.

Find billige flybilletter til Finland

7. Bayerske Alper, Tyskland

Det er umuligt at overse skønheden i de bayerske alper. Tætvoksende fyrreskove, bugtende græsdale og takkede bjergtoppe gør alt sammen dette område helt unikt. Og så er her et dejligt udvalg af lokale øl, når du har nydt naturen i fulde drag. Mere Tyskland: 8 hyggelige byer i Tyskland.

Find billige flybilletter til Tyskland

8. Santorini, Grækenland

Grækenland har en overflod af skønne steder. Santorini er blandt de allerskønneste. Øens naturlige skønhed, med sine mangefarvede klipper og dybblå hav, er kun to ting der skaber skønheden her. For oveni finder du de smukkeste hvide huse, der fuldender drømmen om en romantisk græsk ø. Mere Santorini: 5 steder du skal besøge på Santorini.

Find billige flybilletter til Santorini

9. Balaton sø, Ungarn

Balaton søen er 100% turkisblåt vand, så langt øjet kan se. Ungarns berømte sø er også den største og dybeste sø i hele Europa. Her ligger en del fantastiske historiske badehoteller og moderne spa’s, da søen altid har tiltrukket rejsende.

Find billige flybilletter til Ungarn

10. Kirkjufell, Island

Vores kære nordiske broderland Island har masser af storslået natur. Et af de aller smukkeste steder på Island er Kirkjufell. Denne fine og slanke silhuet rejser sig skarpt mod den klare, islandske himmel. Den ligger lige ved Islands Ringvej (Hringvegur) – en kør selv ferie på Islands Ringvej er en af de mest spektakulære roadtrips i hele verden. Mere Island: 10 fantastiske steder på Island.

Find billige flybilletter til Reykjavik

11. Toscana, Italien

Er der noget bedre sted til en kør selv ferie i Italien? Lige meget hvor du kører hen, mødes du af romantiske udsigter. Vinmarker og vingårde, små idylliske landsbyer, ensomt beliggende huse under den rødmende toscanske solnedgang. Mange vingårde byder på vinsmagning, og du finder lækker italiensk mad på gourmetniveau hvert sted du kommer hen. Mere Toscana: Opdag Italien: 10 smukke steder i Toscana.

Find billige flybilletter til Toscana

12. Keukenhof, Holland

Keukenhof er blandt verdens bedste forårs-bebudere. Dette smukke og farvestrålende sted er kun åbent fra marts til maj hvert år. Se hjemmesiden for Keukenhof, inden du tager hertil. Keukenhof er en af verdens største blomsterparker, med mere end 7 millioner (!) tulipaner, påskeliljer og hyacinter, der strækker sine farverige blomstertæpper over mere end 80 hektarer. Ca. 35 km fra Amsterdam, ca. 20 min. rejsetid med bus/tog. Mere Holland: Udforsk Holland: 10 spændende steder.

Find billige flybilletter til Amsterdam

13. Sintra, Portugal

Lige udenfor Portugals hovedstad finder du Sintra, en maurisk by, der er bygget ind i bjergene. Pastelfarvede enorme villaer, frodige haver og utrolige slotte, med udsigt over Atlanterhavet. Blandt de utrolige syn er ‘lego-slottet’ Pena. Mere om Portugal: 8 fantastiske steder i Portugal du skal opleve.

Find billige flybilletter til Lissabon

14. Praia da Marinha, Portugal

Dette er et af de smukkeste steder i Europa. Det er ikke helt nemt at komme frem til denne lille lagune, med det fine fløjlsbløde sand. Men at bade her i det krystalklare vand er helt klart turen værd.

Find billige flybilletter til Portugal

15. Cliffs of Moher, Irland

Måske genkender du disse klipper fra Harry Potter – og stemningen her ved disse klipper er også magisk i virkeligheden. Fra disse kalkstensklipper har du helt utrolige udsigter over havet. Vindens susen og saltsmagen i luften fuldender oplevelsen. Klipperne er hele 700 meter over havets overflade, og strækker sig mange kilometer langs kysten. Mere Irland: Irlands 5 smukkeste road trips.

Find billige flybilletter til Irland

16. Brugge, Belgien

Kanaler, små torve, trendy caféer, en overflod af chokolade….kun en times tog fra Antwerpen, eller 14 minutters tog fra Oostende. Ekstra smuk at besøge i tidligt efterår, hvor træerne danner en flammende ramme om kanalerne. Og den varme chokolade smager ekstra godt.

Find billige flybilletter til Belgien

17. Positano, Italy

Når vi taler smukke steder i Europa, er Positano sikker på listen. Denne by ved Italiens Amalfikyst er blandt de mest romantiske steder på hele planeten. Positanos farverige huse klynger sig til klipperne blandt kaskader af vilde blomster. Helt ned til det blåt glimtende hav. Læs mere: Vores bedste tips til Amalfikysten.

Find billige flybilletter til Napoli

18. Preikestolen, Norway

Norge har flere bud på smukke steder i Europa, både Geirangerfjorden, Trolltunga og Lofoten byder på guddommelig natur. Og så er der Preikestolen, der tiltrækker rejsende fra hele verden. Klippens unikke form og utrolige udsigter er en ren magnet. Har du højdeskræk, så hold dig væk! Mere Norge: 12 spektakulære steder i Norges natur.

Find billige flybilletter til Norge

19. Ushguli, Georgien

Denne lille landby ligger 7190 meter over havets overflade, og er et af Europas højst beliggende landsbyer. Den er lille, lidt slidt – men naturen heromkring er alt andet end dét. Her, i ly af de enorme Kaukasusbjerge, kan du nyde 360 graders utrolige udsigter. Og du kan besøge Shkara gletcheren på hesteryg.

Find billige flybilletter til Georgien

20. Zakopane, Polen

Nogle smukke steder i Europa besøges bedst på visse årstider. Det gælder også Polens vinter-eventyrland; Zakopane. Når sneen falder her, er her perfekt til en afsondret skiferie. Rustikke træhytter, glitrende snedækkede dale, mørke, snedryssede graner står poetisk i sneen. Hvidt. Tyst. Romantisk. Læs mere: Fantastiske Polen: Lave priser, store oplevelser, smukke byer og storslået natur.

Find billige flybilletter til Polen