Kort

Fly til Buenos Aires

Argentinas hovedstad og største by, Buenos Aires, er en spektakulær by med mange  kulturelle tilbud og har flere teaterforestillinger end noget andet sted i verden.  Tangoens fødested er en varm og spraglet by, der bliver sammenlignet med Paris og bærer tydeligt præg af europæisk indflydelse. Buenos Aires er kendt for sin gæstfrihed om end man er til fest og farver eller ro og fordybelse i naturskønne omgivelser.

Visum

Danske statsborgere kan rejse visumfrit i 90 dage, passet skal være gyldigt i mindst seks måneder fra indrejsedatoen. Se yderligere oplysninger her.

Sæson

Den varmeste måned er januar med en gennemsnitstemperatur på 25,1o C, graderne sniger sig dog jævnligt over de 30. Vinteren er mild, men der kan forekomme nattefrost, så en sweater er nødvendig.

Kom omkring

Metro, bus og taxa er alle gode og billige transportmuligheder. Sightseeing til fods kan være en fordel specielt i myldretiden. 

Åbningstider

Mange butikker holder åbent mellem 9-20 og holder lukket for siesta om eftermiddagen.

Drikkepenge

Det er kutyme at betale 10 % i drikkepenge i Argentina.

Information og nødstilfælde

Danmarks ambassade i Argentina, Avenida Leandro N. Alem 1074 9. sal, C1001AAS Buenos Aires    Tel: + 54 (11) 4312 6901    E-mail: bueamb@um.dk 

Alarmtelefon: 911

Seværdigheder

1. La Boca: Blot et af de mange spændende kvarterer i byen med sit eget særpræg. Håndværk, Tango og fodbold er de store trækplastre, priserne er dog generelt højere her og det kan blive usikkert, som mørket falder på.

2. Faldskærmsudspring: Buenos Aires er et perfekt sted for at afprøve et tandem-faldskærmsudspring, hvor du får adrenalinsus og en uforglemmelig smuk oplevelse i luften.

3. Recoleta kirkegård: Overdådige gravsteder vidner om, at dette er en kirkegård for de rige, også Eva Perón, Argentinas berømte førstedame, er stedt til hvile her. 

4. Mad & vin: Snyd ikke dig selv for smagen af den lokale cuisine og anerkendte, velskænkede vine. Tag på en guidet tur eller gå selv på opdagelse.  

5. Det nationale kunstmuseum: Rummer ikke alene argentinske mesterværker, men også værker af internationale stjerner som Picasso, Rembrandt og Van Gogh.  

Hurtige fakta

Indbyggertal: Cirka 2,9 mio. (Stor Buenos Aires cirka 15 mio.)

Valuta: Peso $ (ARS) 

Landekode: (00) 54

Religion: Cirka 76 % katolikker

Tidszone: UTC-3 Officielt sprog: Spansk   

Steder at bo

Find hotel i Buenos Aires

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Buenos Aires

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.