Kort

Fly til Maldiverne | Billige flybilletter

Maldiverne er et sandt øparadis i Det Indiske Ocean med over 1000 øer, hvoraf under 200 er beboede. Maldiverne menes at blive det første land, der forsvinder på grund af de stigende vandstande, så hvis landet skal opleves, skal det være snart. 

Visum

Visumfrit i op til 30 dage med pas, der er gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Se her for yderligere oplysninger http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/maldiverne-pas-og-visum/

Sæson

Klimaet er tropisk med temperaturer omkring 30 grader året rundt. Regnsæsonen ligger i april til oktober, og især mellem juni og august er der ofte meget nedbør.

Kom omkring

Hvis du vil rundt fra ø til ø, kan du komme det med båd, lufttaxa, eller privat yacht. Førstnævnte svarer til bil eller bus, mens de to sidstnævnte primært benyttes af turister.

Åbningstider

Der er ikke det store inden for shopping på Maldiverne, men de butikker, der er, har normalt åbent fra 9 til 22.

Drikkepenge

Der gives ikke drikkepenge på Maldiverne.

Information og nødstilfælde

Det danske konsulat i Maldiverne: 25, Boduthakurufaanu Magu, Malé 20-05, Rep. of Maldives

Tlf.: +960 322 451, 315 175  E-mail: cyprea@dhivehinet.net.mv

Alarmtelefon: Politi: 119 Ambulance: 102 Brandvæsen: 118

Seværdigheder

1. Havet: Uanset hvilken ø du befinder dig på, er havet den største attraktion. Uanset om du ønsker at dase i vandet, snorkle, dykke eller dykke vandsport på overfladen. Dyrelivet under havets overflade er noget af det mest farverige og varierede i hele verden.

2. Malé: På Malé er der masser af hoteller og desuden Maldivernes hovedstad. Dermed kan du udover strandliggeriet få dig den eneste deciderede byoplevelse i Maldiverne.

3. Biyadhoo Island: En af de bedste øer til ren afslapning og nydelse. Der er nemt til alt inden for mad og drikke, og fra de rolige strande kan man tage ud at snorkle eller dykke i de over 35 dertil egnede områder i nærheden.

4. Alimatha Island: 100 % en turistdestination med fantastiske faciliteter med dykning, snorkling, akvarium, grønne bevoksning og lækre sandstrande.

5. Alif Dhall Atoll: Strand og lækkert havvand får du som alle andre steder. Og så er der unikke oplevelser i form af blandt andet en smuk gammel moske og en restaurant under havet med glasvinduer, så du kan se forbipasserende hajer, fisk og meget mere lige ved siden af dit bord.

Hurtige fakta

Indbyggertal: Cirka 393 500

Valuta: Maldiviske rufiya (MVR)

Landekode: 960

Religion: Islam

Tidszone: UTC-5

Officielt sprog: Dhivehi (maldivisk)

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.