Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Sammenlign billeje i Prag

alam
eury
sixt
avis
budg
hert

Biludlejning i Prag – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 30. maj 2015.

Der er masser af biludlejningsselskaber spredt ud over Prags centrale distrikter 1 og 2 med flest muligheder samlet ved hovedbanegården imellem de to distrikter. Du kan også leje bil direkte fra Prags lufthavn 25 minutters kørsel vest for centrum. Her er en bred vifte af både internationale selskaber som Sixt, Avis og Hertz samt lokale selskaber som Czechocar og Dvorak at vælge imellem. Er du i tvivl om, hvor det bedste tilbud for dig er – uanset om du ønsker en specifik biltype eller noget, der fungerer – så kan du lynhurtigt sammenligne og bestille hos Skyscanner uden ekstra gebyr!

Prags myldretid er normalt værst på hverdage mellem 6:30 og 8:30 samt 15 og 18:30. Der kan nogle gange virkelig være tryk. For eksempel kan turen fra lufthavnen i den bedste trafik klares på et kvarters tid, men er man rigtig uheldig med trafikken, kan den tage en time. Hvis du skal bo i det centrale Prag og kun skal se de mest populære attraktioner i byens centrale dele, er det usandsynligt, at det kan betale sig at leje bil. Den offentlige transport er god, og det kan være svært at finde parkering. Mange steder er gadeparkering kun for lokale borgere, især i zonerne 1, 2, 3 og 7. En blåmalet parkeringsplads på vejen betyder, at den er begrænset til parkering for lokale.

Hvis du vil ud af det pulserende centrum, kan en bil spare dig masser af tid og besvær på flere spændende oplevelser. Mange turister i Tjekkiet aldrig har sat fod uden for Prag, men her er faktisk enormt mange muligheder.

For eksempel har Prag en fantastisk borg, men der er flere forrygende middelalderattraktioner i nærområdet. Den gotiske borg Karlstein ligger 45 minutters kørsel fra centrum, men også hele byer i nærheden har det ene velholdte middelaldermonument efter det andet, hvor de historiske oplevelser kan kombineres med en tur på restaurant, café og så videre. Husk dog på, at promillegrænsen i Tjekkiet er absolut nul. Nogle af dem er klosterbyen Kutna Hora (en times tid i bil) og spabyen Karlovy Vary (godt halvanden time). Hvis spaoplevelser trækker mere end middelalder, er der i øvrigt flere andre spabyer i nærheden af Prag som blandt andet Podebrady (tre kvarter) og Bilina (godt en time).

Er du af sted om vinteren kan du også tage på actionspækket skieventyr bare en times kørsel fra Prag og Prags lufthavn under gode vejrforhold. Et par af de nærmeste er Víkovice – Aldrov og Kvan. Er du ikke så meget til vinter og ski, eller har du bare brug for naturoplevelser uden at være afhængig af sne, kan du køre til nationalparken Krivoklatsko på cirka tre kvarter. Her er dybe skove, mystiske borge og ruiner at udforske. Og er det sol og sommer, og du kan klare et par timer bag rattet i hver retning, kan du køre til Sumava i det sydvestlige Tjekkiet. Her vil du lynhurtigt opdage, hvorfor de lokale ynder at tage turen ned til badesøerne, de arkæologiske områder, vandfaldene og den øvrige skønne natur!

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.