Sammenlign og spar på hoteller i Prag

Vi beklager, Vi understøtter ikke ophold på mere end 30 nætter.

Søg efter det bedste Prag hotel på vores kort

Brug vores kort til at finde hoteller nær Prag området eller seværdig-heder, som du gerne vil besøge.

De bedste Prag hoteller. Læs anmeldelser

Vær sikker på, at du har bestilt den perfekte rejse. Læs vores autentiske gæsteanmeldelser, før du bestiller.

Se flere hoteller

Hoteller i Prag – Sammenlign billige hoteller i Prag

Prag er delt ind i 10 gamle distrikter (Praha 1-10), hvoraf nogle er inddelt i mindre distrikter. Systemet kan være ret forvirrende, så for forståelsens skyld handler alle henvisninger til distrikter om de 10 gamle. Når man kommer sig over forvirringen, er Prag en historisk og romantisk storby, hvis charme er lige stor (om end anderledes) på alle årstider.

Den gamle bydel Staré Město

Den gamle bydel, Staré Město er Prags gamle middelaldercentrum. Hvis du opholder dig her, er du konstant i en historisk og arkitektonisk turistattraktion i verdensklasse. Nogle af de mange porte og smalle gyder er omkring 1000 år gamle. Hvis du har mod på lidt avanceret hygge, kan du leje dig ind på ”botel” – en slags hotel på en båd. Dette lille område har dog også flere traditionelle og billige hoteller og hostels, familievenlige indkvarteringer og royal luksus.

Malá Strana

En tur over den 650 år gamle Karlsbroen mod vest bringer dig fra Staré Město ind i Malá Strana. Malá Strana er et perfekt sted at finde hotelovernatning, hvis man er par på romantisk ferie. Særligt ud til Moldau, hvor udsigten over Karlsbroen (uanset om det er summende sommer eller sneklædt vinter) og en tur på den lille ø Kampa, Prags Venedig, nok skal hjælpe kærligheden på vej.

Den nye bydel Nové Město

Syd for Staré Město ligger Nové Město. Prags nye bydel er præget af nye butikker, billige spisesteder og en farverig blanding af punkere, forretningsfolk og børn og har masser af metroruter til og fra Staré Město og andre dele af Prag. Mange forretningsrejsende vælger at bestille hotel ved Prags forretningscentrum, Wenzelspladsen, hvor der samtidig er mulighed for at underholde sig på kasino, Nationalmuseet samt masser af restauranter og barer eller – hvis det skal være med mere ro på – i en af de enorme boghandler.

Borgdistriktet Hradčany

I den nordvestlige del af Praha 1 strækker Prags borg sig ind i Praha 6. Denne uhørt velbevarede middelalderborg er med sine 570 gange 130 meter verdens største gamle borg og har en historie, der strækker sig helt tilbage til det 9. århundrede. Borgdistriktet er foruden selve Prags borg spækket med historiske paladser, kirker, tårne og royale haver, der vil få enhver middelalderfan til at savle. Kombineret med de fantastiske udsigter over Prag skal området nok gøre enhver romantiker blød i knæene. De fleste hoteller i området ligger syd for borgen ved den Petrin Bakke, et yndet sted for både børn og voksne, der vil en tur i observatoriet, rosenhaven eller på ridetur på pony eller hest.