Prag

30. jul. 2019 - 31. jul. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Prag omfatter Miss Sophie's, Louren Hotel og Rezidence Emmy baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Prag ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Prag

fra kr. 407
fra kr. 606
fra kr. 1.138

Hvad siger de rejsende om Prag?

9,8
Historieelskere
7,7
Kunst og designelskere
7,2
Nattelivselskere
6,8
Backpackere
6,6
Madelskere
Medlemsanmeldelser (565)
Наталья Новичихина
Наталья Новичихина
18-05-19

Chic land !!!!!! Paradis til gourmeter. Kød kogte fingre yum. Øl er usædvanlig. Smarte lydhøre mennesker og de sejlige udflugter

gianis poulias
gianis poulias
03-04-19

vi passerede perfekt ... Jeg vil anbefale dig at gå til området nær ujide vej at komme tæt på alle og sporvogn ... at besøge bjergsiden hele vejen til den gamle by ... og hvis du kun kan en dag i Carlovi bary ... hvis du ikke gør det

Elza Sun
Elza Sun
14-03-19

Meget atmosfærisk by! Jeg havde ikke meget tid til at udforske, men det jeg så imponeret på) her er en god afslappet tur gennem gaderne, kigger på arkitekturen af bygninger, nyder lugt og vidunderlig udsigt) vi besøgte Karlsbroen, St. Vitus-katedralen, et monument til kommunismens ofre, John Lennons smaleste gade og mur. Byen er indhyllet i varme og ro dog

Виктория  Терещенко
Виктория Терещенко
06-07-19

Прага - это город в котором отдыхаешь душой. Очень много приходилось ходить пешком, поэтому выбирайте удобную обувь для прогулок по брусчатке. Посетите обязательно Пражский зоопарк, ваши дети будут в восторге.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 500 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Prag er maj med en gennemsnitspris på kr. 933 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i juli sidste år var kr. 649 pr. nat. Dette er 8% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 702 set over de foregående 12 måneder.
I Prag er den forventede gennemsnitstemperatur i juli 19,2°C/66,6°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 25,0°C/77,0°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -2,5°C/27,5°F.
Den nærmeste lufthavn ved Prag er Prag (PRG) (11,05 km).

Planlæg en rejse til Tjekkiet