Prag

31. okt. 2019 - 1. nov. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Prag omfatter Mosaic House, Hostel Franz Kafka og a&o Prague Rhea baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Prag ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Prag

fra kr. 429
fra kr. 620
fra kr. 1.131

Hvad siger de rejsende om Prag?

9,8
Historieelskere
7,6
Kunst og designelskere
7,3
Nattelivselskere
6,7
Madelskere
6,6
Eventyrrejsende
Medlemsanmeldelser (657)
Κατερινα Χριστοδουλου
Κατερινα Χριστοδουλου
01-09-19

Du lever i en anden æra .. det er som et eventyr ... det har en masse historie..arkitekturen i de 8 bygninger. Det er en smuk.

Наталья Новичихина
Наталья Новичихина
18-05-19

Chic land !!!!!! Paradis til gourmeter. Kød kogte fingre yum. Øl er usædvanlig. Smarte lydhøre mennesker og de sejlige udflugter

gianis poulias
gianis poulias
03-04-19

vi passerede perfekt ... Jeg vil anbefale dig at gå til området nær ujide vej at komme tæt på alle og sporvogn ... at besøge bjergsiden hele vejen til den gamle by ... og hvis du kun kan en dag i Carlovi bary ... hvis du ikke gør det

Elza Sun
Elza Sun
14-03-19

Meget atmosfærisk by! Jeg havde ikke meget tid til at udforske, men det jeg så imponeret på) her er en god afslappet tur gennem gaderne, kigger på arkitekturen af bygninger, nyder lugt og vidunderlig udsigt) vi besøgte Karlsbroen, St. Vitus-katedralen, et monument til kommunismens ofre, John Lennons smaleste gade og mur. Byen er indhyllet i varme og ro dog

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 520 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Prag er maj med en gennemsnitspris på kr. 971 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i oktober sidste år var kr. 676 pr. nat. Dette er 10% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 749 set over de foregående 12 måneder.
I Prag er den forventede gennemsnitstemperatur i oktober 9,5°C/49,1°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 25,0°C/77,0°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -2,5°C/27,5°F.
Den nærmeste lufthavn ved Prag er Prag (PRG) (11,05 km).

Planlæg en rejse til Tjekkiet