Kort

Fly til Brasilien | Billige flybilletter

Fly til Brasilien

Fly til Brasilien

Som Sydamerikas største land og verdens femtestørste er der uendeligt mange grunde til at holde ferie i sambaens hjemland.

Visum

Visumfrit i op til 90 dage med dansk pas, der er gyldigt i mindst 6 måneder efter opholdets varighed. Se her for yderligere oplysninger

Sæson

Brasilien er et gigantisk land med bjerge, dale, fastlandsklima og kystklima, så vejret er vidt forskelligt i forskellige dele af landet. Generelt kan det dog siges, at Brasiliens sommer ligger i december – februar, mens vinteren (hvor den forekommer) ligger i juni - august. Havet er varmt nok til at bade i langs store dele af kysten hele året.

Kom omkring

Der er masser af flyruter mellem de forskellige dele og storbyer i Brasilien. De fleste byer har også masser af busser.

Åbningstider

Butikkernes åbningstider varierer en hel del, men er ofte omkring 8 – 18 eller 20 og 10 – 22 for storcentre mandag til lørdag med kortere åbningstider om søndagen.

Drikkepenge

Tjek på restauranter, om drikkepenge er skrevet på regningen. Hvis ikke, er 10 % almindeligt.

Information og nødstilfælde

Danmarks ambassade i Brasilien: Setor de Embaixadas Sul (SES), Avenida das Nacoes, Quadra 807, Lote 26, CEP: 70200-900, Brasília Tlf.: +55 (61) 3878 4500 E-mail: bsbamb@um.dk

Alarmtelefon: Politi: 190 Ambulance: 192 Brand: 193

Seværdigheder

1. Rio de Janeiro: Storby med alt hvad dertil hører, masser af gyldne sandstrande, bjerge og verdens største art deco statue.

2. Sao Paulo: Brasiliens største by med 10 millioner indbyggere har måske den største variation af fremragende restauranter i verden foruden suveræne museer, shoppingmuligheder og et aktivt natteliv.

3. Foz do Iguacu: Denne by ligger lige på kanten af både Argentina og Paraguay. Den helt store turistmagnet er et af verdens mest vandholdige vandfald, Iguacu. Den omkringliggende nationalpark byder på masser af øvrige naturoplevelser.

4. Salvador: Denne knap 500 år gamle by er en af de ældste i Amerika overhovedet, og der er masser af historiske attraktioner i byen foruden et væld af museer, strande, parker, shoppingmuligheder og festlige koncerter.

5. Manaus: Denne storby er den primære base for turister, der vil på eventyr i Amazonskoven.

Hurtige fakta

Indbyggertal: Cirka 202 700 000

Valuta: Brasilianske Real (BRL)

Landekode: 55

Religion: Knap 75 % katolikker, cirka 15 % protestanter

Tidszone: UTC-2 til UTC-5

Officielt sprog: Portugisisk 

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.