Recife

23. maj 2019 - 24. maj 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Recife omfatter Hotel Luzeiros Recife, Recife Praia Hotel og Hotel Enseada Boa Viagem baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Recife ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Recife

fra kr. 310
fra kr. 386

Hvad siger de rejsende om Recife?

9,8
Familierejsende
9,3
Wellness
8,5
Udendørs-entusiast
7,7
Historieelskere
7,4
Madelskere
Medlemsanmeldelser (72)
Geo Cns
Geo Cns
27-04-19

Fui a porto de galinhas, uma lugar incrível com pessoas acolhedoras e sem falar na segurança da região.

Elane Cristina  Alves
Elane Cristina Alves
18-04-19

Recife... Lugar lindo!! Aproveite para conhecer Porto de Galinhas e demais praias em Ipojuca. Aproximadamente 55 km de Pernambuco.

Felipe  Macedo Andrade
Felipe Macedo Andrade
16-04-19

Hospitalidade excepcional, pessoas sensacionais, fomoa a Caruaru ficamos no Alto do Mora em um luga MARAVILHOSO chamado Canto das Meninas, em Recife conhecemos pontos incríveis, e as praias de Porto de Galinhas, Carneiro, Muro Alto, Tamandaré, Boa Viagem.

Lucas Vinício
Lucas Vinício
10-03-19

melhor cidade do Nordeste! Arte, história, cultura, gastronomia e belezas naturais

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er september, med et gennemsnit på kr. 238 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Recife er februar med en gennemsnitspris på kr. 339 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i maj sidste år var kr. 263 pr. nat. Dette er 2% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 270 set over de foregående 12 måneder.
I Recife er den forventede gennemsnitstemperatur i maj 27,8°C/82,0°F. Den varmeste måned er typisk februar med gennemsnitstemperaturer på 32,5°C/90,5°F. Den koldeste måned er juli med gennemsnitstemperaturer på 22,9°C/73,2°F.
Den nærmeste lufthavn ved Recife er Recife (REC) (9,24 km).

Planlæg en rejse til Brasilien