Rio de Janeiro

29. feb. 2020 - 1. mar. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Rio de Janeiro omfatter Venit Mio Hotel, Hilton Barra Rio De Janeiro og Novotel Rio de Janeiro Parque Olimpico baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Rio de Janeiro ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Rio de Janeiro

fra kr. 409
fra kr. 737
fra kr. 1.404

Hvad siger de rejsende om Rio de Janeiro?

9,8
Udendørs-entusiast
8,5
Wellness
8,4
Eventyrrejsende
7,7
Nattelivselskere
7,6
Familierejsende
Medlemsanmeldelser (820)
Jeferson Alencar
Jeferson Alencar
18-07-19

vidunderlig by! by for alle homofile! LHBT-strande og nat for enhver smag!

Lalesca Lescano
Lalesca Lescano
27-06-19

Jeg elskede at kende Rio, jeg boede i Copacabana, men næste gang jeg agter at bo i Arraial do Cabo eller ipanema smukke strande

John Abdou
John AbdouHuntington Beach
05-09-16

Rio er en fantastisk by. En med en eklektisk mangfoldighed af aktiviteter at deltage i samt nogle af de største udendørs synspunkter, du nogensinde vil se. Hovedårsagen til, at jeg ikke giver det fem stjerner, er det store skel mellem de rige og de fattige. Svært at nyde Ipanema Beach, mens du sidder i skyggerne af favelaerne. Jeg håber, at byen og landet finder en måde at samle det på.

Caro  Scott
Caro Scott
14-02-20

Nos hospedamos en el Hotel Porto Bay Rio. Ubicado en Copacabana, súper recomendable. Los desayunos riquísimos

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er december, med et gennemsnit på kr. 320 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Rio de Janeiro er januar med en gennemsnitspris på kr. 817 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i februar sidste år var kr. 435 pr. nat. Dette er 8% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 473 set over de foregående 12 måneder.
I Rio de Janeiro er den forventede gennemsnitstemperatur i februar 28,6°C/83,4°F. Den varmeste måned er typisk februar med gennemsnitstemperaturer på 33,1°C/91,6°F. Den koldeste måned er juli med gennemsnitstemperaturer på 17,2°C/63,0°F.
Den nærmeste lufthavn ved Rio de Janeiro er Rio de Janeiro Santos Dumont (SDU) (4,82 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Rio de Janeiro Internacional (11,09 km) Santa Cruz (72,86 km)

Planlæg en rejse til Brasilien