Kort

Fly til São Paulo

Sao Paulo er en enorm by med omkring 12 millioner mennesker, Brasiliens største, og sprængfyldt med kontraster og kulturelle oplevelser døgnet rundt. Sampa, et af byens kælenavne, har mange udsøgte restauranter, spændende museer, hotte butikker og stort set alt andet hjertet  begærer i en af verdens største byer.

Visum

Visumfri i op til 90 dage. Se flere oplysninger her

Sæson

Gennemsnitstemperaturen er for det meste langt over 20 grader året igennem med mange solskinstimer. Det regner meget, kraftigst i november-marts.

Kom omkring

Metroen er den sikreste og reneste form for transport til at komme rundt i den massive by, mens de noget mere ustabile og langsomme busser og tog dækker alle udkantsområder af byen og omegn. Taxaerne variere i pris og kvalitet.

Åbningstider

De fleste butikker har åbent mandag-lørdag mellem 9-18 og lukket om søndagen. De store shoppingcentre har generelt længere åbent, også om søndagen.

Drikkepenge

På restauranter og lignede er det normalt at give cirka 10 % af regningens beløb i drikkepenge. Giv altid lidt drikkepenge til piccolo, stuepige og øvrige servicefolk.

Information og nødstilfælde

Danmarks Ambassade i Brasilien, Setor de Embaixadas Sul, Avenida das Nações, Od. 807, It. 26, CEP: 70200-900    Tel: +55 (61) 3878 4500    E-mail: bsbamb@um.dk

Konsulatet i SãoPaulo, R. Oscar Freire, 379, CJ 31, CEP: 01426-001 SãoPaulo – SP

Tel: +55 (11) 2127 0750    E-mail: saogkl@um.dk

Politi: 190    Ambulance: 192    Brand: 193

Seværdigheder

1. Avenida Paulista: Avenuen er bindeleddet mellem det gamle og nye São Paulo med skyskrabere og historisk arkitektur side om side med masser butikker, restsuranter, barer, gallerier, biografer og mange flere tilbud døgnet rundt.

2. Museu do Ipiranga

3. Den Gamle By: Mange af de gamle huse og seværdigheder har set bedre dage, men kvarteret sprudler stadig af liv og byder på mange arkitektoniske perler, lækre spisesteder og kulturelle tilbud.

4. Parque Estadual Serra do Mar: Et smukt, regnskovsbeklædt bjergeområde på UNESCOs verdensarvsliste.

5. Banespa Tårnet: Fra 160 meters højde får besøgende en bjergtagende udsigt over SãoPaulo  samt adgang til et lille museum. Pas kræves.

Hurtige fakta

Indbyggertal: Cirka 12 mio. (Stor Sao Paulo 20 mio.)
Valuta: Real R$ (BRL)
Landekode: (00) 55
Religion: Cirka 58 % katolikker og 22 % protestanter
Tidszone: UTC-3
Officielt sprog: Portugisisk

Steder at bo

Find hotel i Sao Paulo

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af São Paulo

Ofte stillede spørgsmål

Der er 3 lufthavne i São Paulo: Internacional de São Paulo/Guarulhos, São Paulo - Congonhas og Campinas - Viracopos.
Delta, Sky Airline, Capital Airlines, KLM, Singapore Airlines, Air New Zealand, Air Namibia og GOL Linhas Aéreas flyver alle direkte til São Paulo.
Den billigste måned at flyve til São Paulo i er maj.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.