Kort

Fly New York - Chicago

Flyinformation New York til Chicago

Laveste returpris sidste måned

kr. 598

Direkte flyselskaber

10

Fly pr. uge

566

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1191 kilometer

1 t 50 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

United

Chicago O'Hare International, Chicago Pal-Waukee, Chicago Dupage County, Chicago Midway med flere

5 lufthavne

Flyrute: New York til Chicago

Opdateret juni 2016

 

Flyselskaber på ruten

Adskillige flyselskaber flyver dagligt direkte fra New York til Chicago, heriblandt, United, American Airlines, Delta, jet Blue, Southwest Airlines med flere.

New York har tre lufthavne, der alle har direkte flyruter til Chicago, som har fire lufthavne. Der er dog kun direkte fly til to af lufthavnene i Chicago, hvor de fleste ruter går til Chicago O’Hare Internationale Lufthavn og væsentlig færre til Chicago Midway Lufthavn. På dagsbasis er der næsten hundrede afgange at vælge mellem.

John F. Kennedy Internationale Lufthavn er New Yorks største og ligger på Long Island, mens Newark Liberty Internationale Lufthavn ligger i New Jersey på den anden side af Hudsonfloden, den mindste og samtidig den mest centrale lufthavn, LaGuardia, står hovedsagligt for indenrigstrafik.

 

Afgangsterminal

John F. Kennedy Internationale Lufthavn er placeret cirka 25 km sydøst for Manhattan. JFK har seks terminaler – 1, 2, 4, 5, 7 og 8, det gratis AirTrain kører jævnligt mellem terminalerne. Der er gratis wi-fi i hele lufthavnen og masser af lækre spisesteder og spændende butikker.

Newark Liberty International Lufthavn, den næststørste lufthavn, ligger knapt 25 km sydvest for det centrale Manhattan. Newark Lufthavn har tre terminaler – A, B og C. Det er gratis at benytte AirTrain, der kører jævnligt mellem terminalerne, der alle har gratis wi-fi, masser af butikker og spisesteder.

LaGuardia Lufthavn består af fire terminaler – A, B, C og D, der alle har gratis wi-fi og et fint udvalg af spisesteder og butikker.

 

Ankomstterminal

Chicago O’Hare Internationale Lufthavn ligger knap 30 km nordvest for centrum af Chicago. Der er fire terminaler, der er forbindelse mellem 1, 2 og 3, mens Terminal 5 ligger lidt længere væk for sig selv. Der er en halv times gratis wif-fi og flere spisesteder samt butikker i ankomstområderne.

Busser holder primært uden for Terminal 2, mens CTA Blue Line toget kører mellem alle terminaler og videre til centrum. Der holder også taxier uden for alle terminaler, ligesom de alle har skranke for udlejningsbiler.

Chicago Midway Lufthavn er placeret omtrent 18 km sydvest for Chicago centrum. Der er en halv times gratis wi-fi, adskillige butikker, spisesteder og meget mere. Det er ofte billigere at flyve hertil end til O’Hare, og så er der kortere transporttid til centrum. Du kan vælge mellem tog, busser, taxi og lejebiler, når du skal videre. CTA Orange Line tog kører til centrum på 25 minutter. Læs mere på lufthavnens hjemmeside.

 

Chicago

Tidsmæssigt er Chicago en time bagud New York. Årstiderne følger hinanden i de to storbyer, og vejret er næsten det samme. Chicago får noget mindre nedbør i løbet af året, og gennemsnits temperaturen ligger året igennem et par grader under gennemsnittet i New York.

Chicago er en del billigere by end New York. Restaurantbesøg er i gennemsnit 15 procent billigere, mens der kan være endnu mere at spare ved at købe råvarer selv. Både den offentlig trafik og taxikørsel er også 15-30 procent billigere i Chicago. Læs mere om USA's tredjestørste by i vores introduktion til Chicago.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.