Kort

Air Canada fly | Billige flyrejser

Leder du efter billige flybilletter med Air Canada? Brug Skyscanners søgefunktion til søge efter fly med Air Canada og find den pris og afgangstid, der passer dig bedst.

Air Canada er Canandas største og nationale flyselskab og har hovedkvarter i Montreal. Air Canada, som blev grundlagt i 1937 under navnet Trans-Canada Air Lines, har flere hubs i Canada, hvor Toronto er den største. Siden navneskiftet i 1965 har selskabet vundet flere priser og er senest blevet kåret som 'Best Airline in North America' i 2017 af Skytrax World Airline Awards for 6. gang på otte år. Air Canada flyver til mere end 180 destinationer verden over og opererer med over 170 fly fra Airbus og Boeing og har desuden bestilt 115 nye fly. Air Canada var med til at starte Star Alliance i 1997.

Opdateret juli 2017

Hvorfor flyve med Air Canada?

Sådan checker du ind:

Du kan bruge online check-in 24 timer før den planlagte afgang, hvornår det lukker afhænger af ruten. På indenrigsflyvninger er online check-in åbent indtil 45 minutter før afgang, mens det er 60 minutter på øvrige flyvninger. Du kan printe dit boardingkort selv, få det tilsendt som e-mail eller sms eller få det printet i lufthavnens selvbetjeningsautomater, der er åbne for check-in 12 timer før den planmæssige afgang.

Bagagekvoter:

p>Alle passagerer kan medbringe et styk håndbagage på højst 55 x 40 x 23 cm samt en personlig genstand/taske, der ikke må være over 43 x 33 x 16 cm. Der er ingen vægtbegrænsning, men du skal selv være i stand til at løfte taskerne op i bagagehylden over sæderne. Har du et barn på skødet, må du medbringe et styk ekstra håndbagage. Hvor meget bagage du kan få indchecket afhænger af flere faktorer som billetvalg og destination. Du kan bruge Air Canadas bagageberegner til at få den nøjagtige pris oplyst. Flyver du fx mellem København og Toronto, kan du på en økonomibillet gratis indchecke et styk bagage på op til 23 kg, der højst må måle 158 cm samlet set. Du kan dertil købe et ekstra stykke bagage til indcheckning for omkring 500-600 kr.

Siddepladser:

Du kan reservere din foretrukne siddeplads allerede under din booking eller op til 2 timer før afgang, servicen er inkluderet i nogle billettyper, mens en reservation koster et gebyr, hvis du flyver på den billigste økonomibillet. Under din check-in kan du omkostningsfrit vælge et standardsæde, hvis du rejser på økonomibillet. Hvis du vil have ekstra benplads eller sidde forrest i flyet, så du kan komme hurtigt ud, kan du reservere pladsen online allerede under din booking. Prisen afhænger af ruten og starter ved cirka 100 kroner.

Service ombord:

Dit billetvalg afgør selvfølgelig, hvilken service du kan forvente om bord på flyet. Men flyvetid og rute bestemmer også, hvad der bliver serveret af mad og drikke samt hvilken type underholdning, der er tilgængelig. Med en økonomibillet på internationale ruter får du serveret et varmt måltid plus drikkevarer inklusiv alkohol og evt. en snack. Du får også adgang til en personlig medieskærm med masser af nye film, tv og musik samt en USB-port, så du fx kan lade din mobil. Uanset din flyrute kan du altid læse i Air Canadas flymagasin enRoute. På nogle ruter er der desuden mulighed for at købe toldfri varer og benytte wi-fi.

Ekstra gebyrer:

Air Canada har gebyr på diverse ydelser, størrelsen og omfanget afhænger naturligvis af dit billetvalg. Jo højere klasse du rejser på, desto flere services og fordele er der inkluderet. Flyver du fx på den billigste økonomibillet kan det koste næsten 600 kr. , hvis du vil ændre på en indenrigsbillet og endnu mere på internationale flybilletter. Se mere om Air Canadas gebyrer og regler.

Punktlighed:

Air Canada har inden for de seneste seks måneder landet cirka 70 procent af deres fly til tiden ifølge flightstats.com, som overvåger den globale flytrafik.

Air Canada

4,5/5
Baseret på 7182 anmeldelser

Vi bedømmer leverandører på grundlag af feedback fra brugerne om: prispålidelighed, gebyrer, kundeservice og udbyderens websteds brugervenlighed.

Find ud af mere

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.